2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبا چسب میزنی ؟ من پوستم مستعد جوشه هربار که میخواستم چسبمو عوض کنم با پد الکلی پوست بینیمو تمیز میکردم خیلی تاثیر داشت هم جوش نمیزدم هم بینیم برق نمیزد دیگه البته بازم شما به دکترت بگو شاید راه حلی داشته باشه دکتر من خودشم تو مطب موقع تعویض چسب همین کارو میکرد واسه مریضاش
بچه ها من چند روز پیش مطب گرمارودی بودم 15 تیر وقت گرفتم آلبومشم دیدم ایرادی ت کاراش ندیدم ولی به دلم نشست چند نفر هم ت مطب بودند یا بینیشون زیادی کوچیک بود یا گنده یکی هم که اندازش خوب بود پره هاش خوب جمع نشده خیلی دودلم شاید برم دکتر خواهرم سیما ندافی ولی هنوز تصمیم قطعیمو نگرفتم
saeidufوقتى دودلی, بیشتر برو تو مطبهاشون بشین. دکتر میلانى که حرفی نداره با تو مطب نشستن. برو بشین و بیشتر نمونه ببین. بعد هم توکل کن بخدا و انتخاب کن. saye جان, تو این تابیک , sevil با دکتر کرمارودى عملیده بود, باهاش صحبت کن و نظرشو ببرس.
دوستان سلام، تاپیکتون عااااااالیه.ممنون که تجربیاتتون رو میذارین.من بینیم استخونیه و کم کار،اطرافیان همه میگن عمل نکن. اشکال بینی ات در حد عمل نیست ولی اگه عمل کنم و اونی که میخوام دربیاد خیلی خوب میشه، ولی راستش میترسم که عمل کنم و همه بگن خوب نشده و قبلش بهتر بودی، اگه یکی بینیش خیلی بد باشه با خیال راحت عمل میکنه و میگه از این که بدتر نمیشه ولی من سر دو راهیم،بین دوستام یه کار از دکتر فرهنگ دیدم خییییییییییلی خوشم اومده میخوام با همون دوستم برم مطب.به نظرتون اگه دکتر بگه بینیم اون مدلی درمیاد میشه بهش اعتماد کرد؟ یه سوال دیگه اینکه بدون تامپون چطوری میشه؟ شرایط خاص داره یا دکتر خاص؟ و اینکه توی شکل بینی تاثیری نداره؟ من میخوام طول بینیم کوتاه نشه، نوک بینیم گرد باشه و اصلا قوس نداشته باشه.میشه برق هم نزنه؟ اگه دکتر خوبی برای شرایط من میشناسین ممنون میشم راهنمایی کنین. من از همین الان استرس دارم. ممنون.
آقای ببخشید به سلامتی دوست عزیز،امیدوارم همونی که میخواستین شده. راستی گفتین هزینه 5.5 شده؟؟ به من گفتن که 4تا 4.300 دکتر و 680تومان کلینیک.
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
دلسا دکتر فرهنگ دکتر بسیار خوبیه. ولی اگه در حدی نیست که عمل نیاز داشته باشه،ریسک نکن به درد سرش نمی ارزه. این نطره منه،بازم ایشااله هر تصمیمی میگیره به سلامتی و خوشی بگذره
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
2810