2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dokhmalenaz مرسی از راهنماییت. من خودمم بیشتر دلم به فرهنگه،ولی انصافا میلانی ام خوبه،تو مطبش همه خوب و راصی بودن. یه زن و شوهر اومدن زنه 8ماه پیش عمل کرده بود خوب بود بینیش اومده بود واسه شوهرش وقت بگیره.
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
بهار سارا مشاوره شدن پیش دکتر خیلی خوبو لازمه ولی بیش از حدشم باعث سر در گمی میشه. من خودم کلی تحقیق کردم از خیلیا پرسوجو کردم،اخرش 5تا دکتر انتخاب کردم رفتن مشاوره الانم بین 2تا انتخاب موندم.( میلانی یا فرهنگ) که بیشتر دلم به فرهنگه، دیگه دنباله دکتر دیگهای نمیرم چون بدتر گیج میشم واسه تصمیم
aghaye bebakhshid دقیقا همین طور که میگین من خودم خیلی راجع به سجادیان تحقیق کردم اصلا ناراصی خیلی امید داشتم که پیش نداشت،من خودمم قبل از مشاوره پیش سجادیان عمل کنم ولی رفتم مشاوره کاملا با حرفاش !منو دودل کرد
aghaye bebakhshid ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﻦ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺳﺠﺎﺩﯾﺎﻥ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﺻﻼ ﻧﺎﺭﺍﺻﯽ نداشت، ﺧﯿﻠﯽ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ که ﭘﯿﺶ ﺳﺠﺎﺩﯾﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﺣﺮﻓﺎﺵ ﻣﻨﻮ ﺩﻭﺩﻝ ﮐﺮﺩ!
بچه خواهش میکنم دکتر خوبی باشه ، من تقریبا یک ساله دارم به خانوادم فشار میارم که تازه قبول کردن. دلیل مخالفتشون عوارض بعد عمل بود که من گفتم مشکلی پیش نمیاد ، حالا فقط مونده که برم پیش یه دکتر خوب.
سلام چطورین.کسی میدونه این محلول سبیوم هیدرودرم که بچه ها بعد عمل واسه جوش میزدن چی بود؟ای آی بود؟یا مدل دیگش بود.مینا به بخشایی فک نکن مدلیکه تو میخوای نیست.طبیعی مدل قدیم عمل میکنه.کلوملاش خیلی پایینتر از پره ها میزاره.
عکس بینی صفحه 1709
saeiduf حق با شماست, اما خدایی دل شیر میخواد با یه دکتر اکى کنی! من بینیم کم کار و استخونیه, نمیدونم جرا نادریان اینقدر ناامیدم کرد. باید جند تا کاندیدا داشته باشم. مطب هرکى میخوام برم, یهو یه خرابکاری تو خیابون ازش میبینم
بچه ها من رفتم مطب سجادیان ،معاینه کرد، ایرادای بینیمو گفت ، بعدم گفت اگه انتظار یه بینی جمع و جور و کوچولو داری در نمیاد ، قبل عمل هم نمیتونم بگم بینیت خوب میشه یا نه، ضمنا فقط اگه 70% یا بیشتر کارامو دوست داری با من عمل کن.هرچی هم گفتم نمونه نشون بده که حدودا چه جوری در میاد بینیم گفت بینیه هیچکس شبیه یکی دیگه نیست. کلا به عمل شک کردم اصن :( همیشه اینجوریه یا واقعا بینیه من خوب در نمیاد؟ اونایی که مطب سجادیان رفتم ، اولین جلسه ی مشاوره چه جوری صحبت کرده؟
2810