2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015571 بازدید | 66529 پست
بچه ها لطفا در مورد کامیابی هرکی هرچیییییییییییییییییییییییییییییی میدونه بگه فقط نگید فانتزی کاره که دوبار مطبش رفتم و خداییش فانتزی نبودن مگر خود طرف اصرار داشته کار خراب اگر دیددددددددیددددددد پلیزززززززز اعلام نماییددددد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا جان من دوتا کار خیلی خوشکل از کامیابی دیدم تا حالا, یکیش فانتزی بود فقط یکم جاى بخیه هاش بعد دو سال قرمز بود هنوز, یکیش هم نیمه فانتزى و عالی. هفته بیش یه دختره تو مترو باهاش وقت عمل کرفته بود. میکفت وقتى رفتم مطبش و دیدم همه راضین, اکى کردم عملمو. میکفت هر کى عمل کرده بود, دست دو نفر دیکه هم کرفته بود اورده بود معرفی کنه. ولی من شنیدم استخونی ها رو خوب درمیاره.
معصومه منم پلکم پف داره. به نادریان گفتم که عمل کنم. گفت بعضیا این پف باعث زیباییشون میشه. و خیلی از سلبریتی ها هم چشمشون این پف رو داره. بعد دیدم راست می گه. الکی به خودت گیر نده، وقتی سنت بیشتر شد به این عمل فکر کن نه الان
من مطب کامیابی رفتم ، بینیها همه به نسبت اندازشون خوب بود با ارتفاع کم ، امااااا سر بینیها سفت به نظر نمیومد یه جورایی بینی شل بود و این نشون دهنده اینه بینیهاش ممکنه بعد از یکی دوسال که افت هم میکنه نوکش پایین تر هم بیاد ، واسه کسایی که بینی مقداری سربالا و سفت دوست دارن مورد مناسبی نیست ولی واسه کسایی که بینی به نسبت طبیعی تر دوست دارن بد نیست یه سر بزنن به کامیابی، اون روزی که من رفتم حال تازه عمل کرده هاش که اومده بودن واسه گچ برداشتن و بخیه ، اصلا خو نبود، دو نفر غش کردن یه پسره و یه دختره که بنده خدا تا از اتاق دکتر اومد بیرون نقش زمین شد و رنگش بد جوری پریده بود، یه چیز دیگه اون دستیار دکتر که چسب میزد به نظرم چسب رو بد میزد واسشون ، یه جوری شل بود!
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نیلپر جان سرنگ رو پر کن نوکش رو بذار سر بینی ات یا کم سرت رو بالا بگیر با فشار خالی تو توی بینی ات اصلا نترس با فشار خالی کن که باز کنه یا میره تو حلقت یا برمیگرده از بینی ات بیرون
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
امی تو چی کار با اونا داری؟ تو تصمیم خودت رو بگیر دختر خوب اگر به نظرت قابل اعتماد بوده دیگه چرا شک میکنی؟ اما اگه از اول هم شک داشتی اون بحثش جداس ...
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
اقای ببخشید خیلی خوشحالم که دکترتونو انتخاب کردین ایشالا که نتیجه همونی بشه که میخواین درمورد عملم اصلا استرس نداشته باشید من سه ساعت تو اتاق عمل بودم اما خیلی کم کبود شدم و بعد از 3 روز خوب خوب شدم امیدوارم عمل شما هم خیلی خوب و موفقیت آمیز باشه
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
میییییییییناااااااا من یه کار از کامیابی دیدم، قوسش زیاده و نوکش شدیدا گرده ظریف و جمع و جور نیست اصلا تیغش صافه اما یه سمت از تیغه یکم برامده شده از تنفسش راضیه و مشکل بویایی نداره اما در کل جالب نبود !!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)