2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015478 بازدید | 66527 پست
غلامرضا احمدی احساس مسولیتش قابل ستایشه، به من گفت باید حداقل بد عمل ۳ هفته ایران باشی و من خیالم راحت باشه ازت که میخوای برگردی، وگرنه عملت نمیکنم...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
آقای ببخشید بنظرم اگه اول دندونو حل کنید مشکلشو و عمل رویکم عقب بندازین خیلی بهتره.چون بعد عمل بینی دهنتونو هم اگه خیلی بازنگهدارین تادوماه اول ممکنه بینیتون شکلش عوض بشه و خدای نکرده اگه بعدعمل بینی عفونتش بیشترشه خیلی اذیت میشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Aghaye bebakhshid اگر عجله دارین که عمل کنین، آنتی بیوتیک رو شروع کنین و تا روز عمل ادامه بدین. از میوه ها و سبزیجاتی هم که عفونت رو از بین می برن استفاده کنین.تعداد دفعات مسواک زدن رو بیشتر کنید و سرم شستشوی دهان (سرم نمکی بخرین) و روزی 3، 4 بار دهانتونو شستشو بدین. هر روز یه سرم جدید رو باز کنین و استفاده کنین.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
غلامرضا احمدی دکتر قابل اعتمادی میتونه باشه،از نظر اخلاقیم دکتر عالیه ای به نظر میرسید.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
سوال دخمل ناز سوال هممون بود به ذهنمون نمی رسید خخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
اول اینکه من از تاریخ عمل تا پروازم کلا ۱۴ روز ایرانم و نمیتونم وقت عملو عقب بندازم، انتی بیوتیک رو شروع کردم،اما نمیدونم مشکلی واسه عمل پیش میاره یا نه، تعداد دفعات مسواک و دهان شویه رو بیشتر کردم،اما نمیدونم چرا اینطوری شد،من به دندونام خوب رسیدگی میکردم،درباره انتخاب بین احمدی و فرهنگ، من اولین دکتری که رفتم احمدی بود و میخواستم با ایشون عمل کنم که ایشون گفتن تایمت کمه و نمیشه،سجادیان دودل بود، حسنانی اصلا نتونست اعتمادمو جلب کنه،پوریا افلاکی اطمینان ۱۲۰ ٪ بهم داد که خیلی زیاد بود و یه جورایی سوال بر انگیز،اما فرهنگ اول از شخصیت دکتر خوشم اومد،تمام عیب های بینیمو توضیح داد،حتی گفت انحرافت بطور کامل از بین نمیره، اما بقیه مواردو انشاالله اوکی میکنه...نمیدونم....اما تونستم بهش اعتماد کنم. راستی یه چیزی،دیروز که رفتم مدارکمو بدم منشی دمتر تو همون طبقه دکتری به نام محسن حجت اگه اشتباه نکنم بود،مطبش خیلی شلوغ بود،و حدود ۱۵،۲۰ نفر آقا تو مطبش بودن.
فران ،نمونه ها همه چسب داشتن و یا گچ و تشخیصش هیلی سخت بود... حجت مگه چقدر میگیره؟
2810