2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بچه ها بینی خیلی سلیقه ای هست واسه همین نمیشه رو حرف کسه دیگه حساب کرد. هیچ دکتر پرفکتی هم پیدا نمیشه که کارش بی عیب و ایرد باشه. شما اول باید ببینی توقعت از عمل بینی چیه,خواسته هات چیه بعد بگردید ببینید سبک کار کدوم دکتر بیشتر با سلیقه شما جوره بعد هم با چند تا مطب گردی از لحاظ مشکل تنفسی و جای بخیه کارای طرف رو ارزیابی کنید که اگه مشکلی نبود بعدش با دکتر مشورت بشید و اگه نظرتون رو جلب کرد و از نظر هزینه مشکلی نداشتید عمل کنید.... این یه پروسه ای هست که خودتون باید طی کنید و تصمیم بگیرید نمیشه رو حساب حرف دیگران تصمیم گرفت. در نهایتم شانس و مراقبت بعد از عمل خیلی دخیله تو این مثله. من که خودم موندم خدایی خیلی تصمیم سختیه...
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتا جون راضی هستی از دکترت? منم از کارای یحیوی خیلی خوشم اومده ولی خیلیا میگن زیادی غضروفو تخلیه میکنه بعد ی مدت دوتیکه میشه بینیا روششم بسته است خوب نیست حالا چیکار کنم حرف کیو قبول کنم
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 
2810