2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

***غلامرضا احمدی***
شش رسیدم مطب خلوت بود و فقط 3-4 نفر واس مشاوره اومده بودن پرسیدم  آخرین نفر کیه  :))))))  منتظر موندم تا نوبتم شه ... دکتر تقریبا سن بالاست وقتی داشت معاینه میکرد بینیمو یه لحظه احساس کردم دستاش میلرزه  بعدش همش زل زده بودم ب به دستاش ببینم واقعا میلرزه یا توهم زدم من خخخخ که ندیدم بلرزه بعدش  مشکلات بینیمو گفتش و گف واس اینکه دقیق بگم چه شکلی میشه باید عکس بگیریو با نسبتا و زاویه هاییکه هست رو عکست نشون میدم خیلی دکتر خوش اخلاق و مهربونیه و تو مطب شنیدم خوشش نمیاد بهش نشون عکس بدی و تقریبا کار خودشو میکنه
بیرون که اومدم از اتاق دکتر کلی چسبیو بی چسب اومده بودن اول از بی چسبا شروع کردم
یه دختر که 5ماه از عملش میگذشت  بینش یه قوس کم داشت یکم سربالا بود ولی سوراخا زیاد به چشم نمیزد نوک بینی از روبرو گردو از نیمرخ بین گردو تیز بود پره ها یکم توپول خودش میگفت که کارای دکتر اکثرا یه تیپن که بعد بینیه بقیرم دیدم.دیدم راس میگه  سوراخ بینیش مثلثی بودو قبلشم گوشتی بوده
یه کار یکسالو سه ماهه دیدم با اینکه قوس نداشت خیلی خوشگل بود بینیش
یه کار یه ساله هم بینیش شیبه بینیه اولیه بود
یه کار شش سالم بود که واس سینوزیت دخترش اومده بود که نیمرخ خیلی قشنگیی داشت ولی رخش یکم پهن بود فک کنم چون صورتش درشت بود دکتر واسش جمع نکرده بود زیاد  رو یه پرشم یه گودی داشت ولی اونیکی پرش نداشت!! دلمو به دریا زدمو ازش پرسیدم قبل عملتم پره هات این شکلی بود؟ گف عه!!نه نمیدونستم اینطوریه  هیچی دیگه تا الان عذاب وجدان دارم که چرا ازش پرسیدم
بقیه(8-9) چسبی بودن از 17 روزه تا دو سه ماهه که با تک تکشون حرف زدم راضی بودن جز یه نفر که از دکتر خواسته قوس بده به بینیش که قوس نداشتو سوراخای بینیشم میخواس کوچیکتر میشد  
یه آقا هم بود که میگف قبل عملش داغون بود ولی الان واقعا خوبو مردونه شده بود
دکتر عملاش بستس و پره هارو در صورت لزوم از بیرون زیر پره ها رو برش میده نه کل پره رو
سایز بینیا : جز اوناییکه قبلشون کوچیک بود بقیه خوب بودو نه میشد بگی بزرگه نه کوچیک دکتر بینیو خوب کوتاه میکنه  البته یه بینیه خیلی بزرگه 2 ماهم دیدم که عکس قبلشو نشون داد بینیش سوپر گوشتی خیلی خیلی بزرگ بود
جای برش اون خانوم شش سال عملیه یکم معلوم بود میگف من کرم نزدم به جای برشام
 هیچکدوم از کاراش مشکل تنفسی نداشتن
کار کجم ندیدم
اکثرشون میگفتن  تو دوستا یا فامیلاشون عمل کرده بودن با احمدیو عالی شدن  یکیم میگف خودش تو مطب یه دکتر کار میکنه و اونجا خیلی کار خوب از احمدی دیده بود
یه دخترم که میگف قبل عمل 8 بار اومده مطب نشسته و یدونم ناراضی ندیده ولی مگه میشه؟!!!!!!  
هزینه عمل 4800تا 5
درضمن دکتر از ساعت دوونیم-3 هس مطب و میگف بیشتر کاراش اونموقع میان
 منشیم نداره

ویزیتم رایگان
بچه ها یه سوال، من چند سال پیش یکی از دندونامو عصب کشی کرده بودم،سری قبل که اومدم ایران یه کوچولو درد گرفت رفتم عکس کرفتن گفتن عصب کشی کردن و مشکلی نیست،اما این چند روزجه باز رو لثه بالای همون دندون یه تاول ریز زده که باید عفونی باشه،به دندونپزشک نشون دادم...گفت درست عصب کشی نشده و باید یکی از ریشه ها عفونت کرده باشه،باید بیای عصب کشی کنی و بعد آنتی بیوتیک و مسکن بخوری...گفتم این هفته وقت عمل دارم، گفت با دکترت مشورت کن، زنگ زدم منشی دکتر شرایطو توضیح دادم،گفت بهت زنگ میزنم، بعد زنگ زدن و گفتن باید عمل کنی و بعد حدود یک ماه میتونی بری دنبال کار دندونت،اما گفت داروی بیهوشی میتونه عفونتو بیشتر کنه،گفت میتونی تا روز عمل آنتی بیوتیک بخوری تا عفونتو کم کنی...من راستش یه کمی نگرانم...نظر خاصی دارین؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
ولی اون نمونه ای هم که من دیدم تو سلف دانشگاه از احمدی واقعا خوب بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من مطب غلامرضا اخمدی، سجادیان، حسنانی، پوریا افلاکی و فرهنگ رفتم،کسی سوالی داشت بپرسه اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
2810