2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بجه ها من مروز مطب نادریان بودم. سه ساعت نشستم تا نوبتم شد. دکتر معاینم کرد کفت انحراف داری اونم ظاهری, اما بجه ها باور کنید تو ظاهرم اصلا بیدا نیست, کفت تیغه بینیت کجه و انحراف داخلی داری و احتمالا تنفست مشکل داره. اینا رو خودم تا حالا حس نکرده بودم. حند تا عکس نشونم داد. نمونه ها بیشتر نیمه فانتزی بود تا طبیعى
بهاراسا چند قیمت داد؟؟ نمونه دیدی؟؟ عکسای که نشون داد چه جوری بود؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوا دیدم قوساییکه به بینی میده دوسدارم.همه مدل قوسم داره.سر بینیاشم خوشم میومد.بینیاشم انگار مال خودته عمل نکردی.تمامرخاشم به بینی خودم نزدیکتر بود و نمیخوام خیلی تغییر کنه و نااشنا بشم واسه همین.مشکل تنفسیم که کسی نداشت.از بینیای اینجا از 3تاشون خوشم اومد.دیدم میتونه هر جوری بخوای تقریبا دربیاره.عکسیم که بهم نشون داد دوس داشتم.دیگه اینکه قطره میده و سرم نیست هم یه دلیل دیگه بود.کاراشم به جز اون قوزا تمیزه.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جون یعنی قوزبینیارو کامل برطرف نمیکنه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
معصومه جون فک کنم طوسی کمرنگ خیلی قشنگ بشه من خودم دارم البته مال من زیاد کمرنگ نیس ولی قتی میزارم از رنگ سبز خیلی قشنگ تره بازم باید ببینی چی بهت میاد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام دوستان از این دکتر نادریان آدرس یا شماره مطب می خواستم چون تهران نیستم ولی اینطور که شما میگین عملاش خیلی خوبه لطفا راهنماییم کنید. من بینیم تقریبا گوشتیه میخوام طبیعی بشه و ارتفاعشم کم بشه شما پیشنهادی دارین؟
سلاممممم دوستان نفسک عکس گذاشته جدیدا؟؟؟؟؟؟؟ اگه گذاشته صفحه شو رو لطف میکنید بگید ممنون میشم.
این روزها لبریز از سکوتم . . .سکوتی که حتی خدا هم در آن غرق شده . . . .
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود می گرفت …
رنگ رویاهایم …
2810