2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015539 بازدید | 66529 پست
ممنون بچه ها از کنار برش نخورده ، فقط کلوملا راضیم اما دقت کنین یه کم قوز داره ، احتمالا این هفته برم پیشش ببینم سوهان میکشه یا نه عطی جونی مال منم کم ورم نداره عکس قبل عمل دم دستم نیس .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروز جان خیلیی خوشگل شده دماغت کم کار بود یا پر کار؟؟ گوشتی یا استخوانی؟ انحراف داشتی عزیزم؟؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
فرود جون لبت چه نوع ژلى هست ؟ پایین هم ژله یا فقط بالاست ؟ از چهار ماه پیش تغییرى هم کرده ؟ یعنى کمتر شده یا نه ؟
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
mry82 من حدود 10 سال پیش تحت درمان کشاورز بودم اصلا راضی نبودم. برای منافذ باز و جای جوش رفتم هر دفعه مارک کرم لایه بردارمو عوض می کرد هی میگفت ماه دیگه بیا و..... اصلا اثری از داروهاش ندیدم. من به سیما پیشش رفته بودم.
2810