2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
منم دوست دارم حسنا بچه ها دکتر داریوش صحرائیان و دکتر ابراهیمی کسی میشناسه؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
حسنا جان همشون جزو ادما خوش شانسن ، بینیاشون به صورتشون نشسته و خوشگلتر شدن ، حتی طبیعی ترینشون لیلا حاتمی و مهراوه. من خودم عاشق ی بینی طبیعیم فقط ایرادش گرفته شه ، هیچکسی دوس نداره تو نگاه اول بینیش صرفا دیده بشه ، بهتره بینی چه منفی چه مثبت تو چشم:-)نیاد و در نتیجه سایر اجزا صورت خودشدنو نشون بدن ، مثل چشما و لب.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا نادیا. منم از یه دکتری شنیدم دماغ باید یه جوری باشه تو صورت طرف که وقتی میبینیش اول چشماش جلب توجه کنه. اما بعضی از صورتا انقدر دماغ توشون مصنوعی میشه که دیگه آدم به غیر از دماغ طرف نمیتونه چیز دیگه رو ببینه تو صورتش.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
دوستان این نخودسبزو امتحان کنین واقعا ایده جالبیه. آخه یخ سنگینه و نباید به قالبدرو بینیتون فشار بیاد. و نخود سبز خیلی سبکه و چون راحت فرم قالبو میگیره و میاد رو اطراف بینی.
بچه ها آبمیوه تازه ، نه ازین بیرونیا ، خودتون آماده کنین و بعد عمل بخورین ، دو سه روز اول یکم واستون سخته غذا خوردن از غذا ها نرم و سوپ و آب ماهیچه استفاده کنین. تو سه چهار روز اول امدنه خونابه از بینی طبیعیه پد زیر بینیتونو هر چندساعت عوض کنین ، گوش پاک کن، گاز استریل و چسب ، پماد استریل چشمی ،قبل عمل تهیه کنین. سعی کنین حدودا ده ساعت قبل عمل ناشتا باشین حتی آب هم نخورین ،تا بیهوشی خوب و بی دردسری داشته باشین.
من امشب خوابم نمیاد سعی میکنم هر چی میدونم واستون بگم، امیدوارم بدردتون بخوره. مسواک نرم تهیه کنید بعد عمل تا ی مدتی باید با مسواک نرم دندوناتونو مسواک کنین، چه خانوما و چه آقایون از محلول شستشو ضد جوش حالا هر مارکی دوسدارین بخرین تا ی مدت نمیتونین راحت با آبو صابون صورتتونو بشورین ، با این محلولا خیلی راحت با ی پد کل صورتتونو مرتب پاک کنین هم چربی پوستتونو کنترل میکنه هم منافذ پوستو میبنده هم دیگه دردسر شستشو صورت با آبو خیس شدن اسپیلینتو چسبارو نخواهید داشت.
تا وقتی بینیتون بخیه داره چه پرهها چه کلوملا نباید آب به بخیه ها بخوره چون خدای ناکرده باعث عفونت میشه، بخیه هاتونو مرتب چرب نگه دارین تا موقع کشیدن کمتر دردتون بیاد، کشیدنشم خیلی راحته ی کوچولو درد داره مثل کندن ی تاره مو شایدم کمتر ، ی کوچولو سر اپلیکاتور (گوش پاککن)مرطوبدکنین وا با اون اروم خونا خشک کنار پرهها و اولا سوراخا بینیتون ،همون جلوهاشو فقط آروم پاک کنین و بعد پماد چشمی بمالید که چرب باشه.
هفته ها اول بعد عمل ،میگم هفته ها چون هر دکتری ی محدوده زمانیو مشخص میکنه،از فعالیتها شدید که ضربان قلبتونو بیشتر از 100ضربان در دقیقه میکنه خوذاری کنین ، زیاد خم نشین و سنگین بلند نکنین ،گریه و خندیدن زیاد نداشته باشین ، حتی روزا اول به مدت طولانی حرف نزنین (خودمم اینارو ر عایت نکردم) چون باعث ورم میشه. ولی دوستان سعی کنین به مدت طولانی هم نخوابین، خوابیدن زیاد و بی تحرکیم ورمو تشدید میکنه. نمک فلفل و سیر و ادویه جات ، قهوه و چای سیاه ، قلیون و سیگار ورمو بسیار زیاد میکنه. ویتامینه سی، چای سبز ، آب، قراردادن چندتا بالشت موقع خواب ، اب کرفس ، ورمو خیلی زود کم میکنه.
نوا جون مرسی که هستی ، عینک هم تا ی مدت زیادی نزنین هر دکتری زمان خاصیو میگه واسه عینک نزدن ، اوناییم که عینکین قبل عمل تو فکر لنز باشن. بعد سه روز میشه از لنز استفاده کرد، اما عینک تا ماهها نمیشه. پوست بینی بعد عمل به نور آفتاب حساسه ، پس ی ضد آفتاب خوبم واسه بعد عمل بگیرین، تا شش ماه آفتاب نگیرین و در معرض نور خورشیدم نباشین، نوک بینی ممکنه تا مدتها بی حس باشه ، ورمه نوک بینم از همه دیرتر میره. بینی استخونی ورمش معمولا کمتره ، بینی گوشتی ورمش بیشتر و مدت زیادی زمان میخواد تا بره، پس صبووووووووووووووووور باشین. عمل بینی مثل ازدواجه :-) قبل عمل حسابی مطب گردی کنین و در مورد دکترتون و کاراش حتی مدرکش تحقیق کنین اما اما بعد عمل دیگه حساس نباشین و به بینیتون و دکترتون اعتماد کنین بی خودم اعصابتونو خورد نکنین در هر صورت باید تا ی سال دندون رو جیگر مبارک بذارین تا ورما بره و بشه نظر داد.
دوستان زیاد نمیشه از هم نظر بخوایم چون زیبایی سلیقه ایه ، حتی تعریف واژهها هم برای هر کسی متفاوت ، فرمی که از ی بینی فانتزی تو ذهن هر کدوممونه با هم فرق داره پس وقتی من میگم فلان دکتر کاراش فنتزیه یکی میگه نه کاراش طبیعیه بنابرین باید رفت و نمونه با چشم خودتون ببینین. و ی مورد دیگه بینی که رو صورت ی نفر شیکه ممکنه رو صورت من اصلا زیبا نباشه ، پس نمیتونیم ی عکس ببریم و به دکترمون بگیم اینو واسه من در بیار:-) تو بهترین حالت به نظر من بیس بینی خودتون بدون ایراد واسه هر کسی میتونه عالی باشه ، البته بازم سلیقه ایه ، خیلی حرف زدم ، در آخر امیدوارم هممون به اون بینی دلخواهمون برسیم و عاشقش باشیم:-))
مرسی نادیا جون خدا خیرت بده اطلاعاتت رو با ما در میون میزاری :*** نادیا جون من فکر میکنم خوابیدن بعد از عما خیلی سخته. مخصوصا اونایی که مثله من عادت دارن به پهلو بخوابن!!
نازی جون ، اگه دوسداری کفش با پاشنه بلند بپوشی، ی پیشنهاد اول نرو سمت پاشنه ها تیز و خیلی بلند، از کفشا لژدار کوتاه تر شروع کن ،و بعد که ی مدت باهاش عادت کردی ، ی پاشنه بلند ترشو بخر، کفشم حتما روز و وقتی پاهات خسته نیست بخر ، سعی کن داخل مغازه هر دو پاشودی مدت تو پات باشه و باهاش راه برو، من خودم عاشق کفشا Geoxام تو پا خیلیدعالیو راحته، اکو هم خوبه ، پاشنه ها لژ دارشو امتحان کن ، اکو مدلایی مثل کفشا اسپرت ولی پاشنه دارشو اره، ددرضمن اگه ازین کفشا اسپرت لژدار بلند خریدی پیشنهادم اینه که شلوار دمپا جین باهاش بپوشی که لژش زیاذبه چشم نیاد.
2810