2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
معصومه جون آخه دکتره قبول نمیکنه درستش کنه میگه بدتر میشه به نظرت میشه سوراخای بینی رو از حالت کشیده به گرد تبدیل کنه تو مطب؟یا عمل دوباره میخواد عزیزم عکست کدوم صفحه اس؟منم با گوشیم
من عاشق خدا و امام زمان و مادرم هستم
دخترک منم مث توام. حالا یجوری با ارایش درستش میکنیم تا این ورما بره بعد به ترمیم جدی تر فکر کنیم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترک 705 عکس گذاشتم خب اگه خراب کرده باید درستش کنه دیگه چه معنی داره که قبول نکنه اگه میتونی عکستو ایمیل کن واسم آره گلم میشه سوراخای بینی رو تو مطب واست درست میکنه
دلم فقط آرامش میخواد... 
برای 1/2 هفته پیشه. کبودی های من خیـــــــــــــــــــــلی زیاد بود هنوزم زیر چشمام سبز و زرد رنگه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
فران تا به تایی نمیبینی؟!!!عزیزم معلومه خوابت میادا کوووووووجاش کوشولواا؟؟؟استخون تیغه نیس اصلا.خخخخخخخ
امشب سوراخ دماغ بارونه چرا؟ خخخخ آبرومون رفت،،،،،، مودب باشید خانوما!!!!! یه 3رخی، نیمرخی، تمام رخی چیه آخه هی سوراخ دماغ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810