2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
دیروز تولد یه سالگی بینیم بود بعد از یکسال میتونم بگم تغییرات رو احساس میکنم و ورمم خیلی کمتر شده نسبت ب چندماه قبل یادش بخیر پارسال یه استرس زیادی داشتم در حالی ک اصلا عملش سخت نبود.من 85 درصد راضیم و تنفسمم اکی هست امیدوارم همگی عمل خوبی داشته باشن و بهترین انتخابو بکنن
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه بعضی از بچه ها میگفتن دکی گفته کم خونی یا مشکل دیگه...خواسته برن تقویت کنن و بیان...واسه همین حدس زدم باید قبلش ببینه یا اگه ایکس ری لازم هست.....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
نیلوفرجون میخوای با کی بعملی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
Merc faran jan babate rahnamayi. Bacheha kasi etelaati rajebe qeisari va moltaji va qenaat pishe nadare? Man tarife qenaato shenidam vali harchi azash didam binia hanuz pahnaye balashuno dashtan. Manam yeki az moshkelate binim hamine mitarsam dorosesg nakone. Qeisari ham ke nemune asab neshun nrmide. Moltajiam ke nemunehash malr ye qarne pishe.
دکتر مطهری ساری..از اینور دنیا میخوام بیام ایران..تهران...برم ساری واسه عمل....یکی دوتا نمونه جدید دیدم خوب بود...سرچ کردم..ناراضی نداشته و تو شمال دکتر شناخته شده ایی هست..از یکی از بچه های خوب اینجا که خودشون هم پزشک هستند و دانشجوی ایشون بودن پرسیدم و تبهرش در کار خوب تنفسی رو تایید کردند...طبیعی با تم فانتزی عمل میکنه..قیمت هم 2:50 تا 2:800 هست ......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
نمیدونم نیلوفر جون بستگی به دکترت داره ،تازه من یه ماه قبل از عمل به خاطر یه مشکل دیگه از داده بودم و کم خونی داشتم اما داشتم دارو مصرف میکردم دیگه نمیدونم تا ازمایش بعدیم خوب شده بوده یا نه
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام من مدتیه ک نوشته هاتون رو میخونم نوک بینیم غضروفیه وکمی گوشتی میخوام برم مطب دکتر سجادیان اما هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده .این شمارهای که گذاشتید درسته؟ کسی شماره دیگه ای نداره ؟ چه روزهای هست؟ لطفا اگر اطلاع دارین بهم بگین دیگه ازدست این دماغ خسته شدم
2810