2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لطفا هر کی هر چی در مورد کوهستانی و یا عباس زاده میدونه بگه......خیلی بهم کمک میکنه کار تمیز..........کار خراب........هرچی ازشون میدونید یا دیدید پلیززززززززززززز مطرح کنیددددددددد هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستم دوست جوناااااااااا مانی یاری شما نیزززززززززززز به شدت کارساز خواهد بود
معصومه جان یه مقدار از دکترت میگی برامون؟؟ سبکش؟ قیمتش؟ آدرسش؟ چه قدر نمونه ازش دیدی؟؟ مرسی بسیاار دماغت قشنگ شده. تمام رخ نمیزاری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها تنفسم خوب شده خدا رو شکز از فرم بینیمم راضیم خوبه توقع زیادی نداشتم چون چند تا دکتر مشاوره شدم همشون گفتن زیا د نمیتونن تغییرات بدن من فقط میخواستم سر بینیمو جمع کنن که به نظر این کارو خوب کرده چند وقت دیگه عکس میذارم کبودی اصلا نداشتم در کل راضیم شنبه تازه میشه دو هفته فقط با ورما یکم درگیرم
مرسی بچه ها جخالتم دادین دکتر اسلامیان کوپایی مطبش شهرک غربه من اصلا نمونه ازش ندیدم به جز یه نفر که تو دانشگاه دیدم آخه من مجبور بودم زود عمل کنم فرصتم کم بود اونموقه سه و هشتصد دادم اینم قبل عمل عکس بهتر ندارم تو گوشیم استخونی بود قوز داشت http://up98.ir/uploads/139828004632341.jpg
دلم فقط آرامش میخواد... 
سلام من میخوام با یحیوی عمل کنم بینیم کمی گوشتی و استخونی قوزداره داخل بینیم هم انحراف مقعر دارم به نظرتون دکتر خوبیه? آخه من وقت ندارم کل تاپیکو بخونم ی بینی طبیعی کمی قوس دار میخوام هزینه یحیوی چقده?
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 
2810