2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
نسترن اگه نگرانی و دسترسی به دکترت داری، بهتره بری فردا ببینتت. اگه بخیه ات قبل از جوش خوردن باز شده باشه احتمال عفونت هم هست.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسترن حالا زیاد خودتو ناراحت نکن. دیگه با موچین بخیه های داخلی رو دستکاری نکن دختر. با تتراسیکلین یکم داخل بینی رو چرب کن که خدای نکرده عفونت نکنه. بعد دستکاری نکن. حالا شاید اون خونی که دیدی لخته ای بود که از قبل به بخیه ها چسبیده بودن و تو کندی! ایشالا که چیزی نیست. ولی فردا با مطب تماس بگیر حداقل به منشی بگو ببین چی میگی تا الان هم بخیه ها تا حدودی جوش خوردن. ایشالا که مشکلی پیش نیومده
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
دکتر کوروش یزدانفر: جا انداختن بینی. بچه ها من پسرداییم پریروز افتاد با صورت رو آسفالت، عکس رادیولوژی گرفت، دکتر جراح عمومی گفت که نشکسته اما من تا دیدم گفتم شکسته. نمی دونم چرا تو دلم افتاد که بره پیش یزدانفر. دیروز زنگ زدم مطب، شرایطو توضیح دادم، منشی شماره موبایل دکترو داد، گفت ساعت 8 و نیم زنگ بزنین با خودشون صحبت کنین. داییم 8 و نیم زنگ زد پیام گیر بود، پیام گذاشت. پیش خودش فکر کرد امکان نداره جواب بده. ولی دکتر 5 دیقه بعد زنگ زد. داییمم کامل واسش توضیح داد و دکتر گفت، امکانش خیلی کمه شکسته باشه ولی واسه ی اطمینان فردا 7 بیاین مطب. امروز داییم و پسر داییم رفتن مطب، 25 تومن پول ویزیت دادن، بدون معطلی رفتن تو ، دکتر معاینه کرد و گفت نه نشکسته بینیش، بعد به پسر داییم گفت پسرم اسمت چیه؟...، حالت بغل کردن گرفت و تا پسر داییم بیاد جواب بده، تققققققققق بینیشو جا انداخت!!!!!!! از صداش داییم فهمید جا انداخته! بعد دکتر گفت بله بینیش شکسته بود جا انداختم. اگر امروز نمی اومدین همون طور جوش می خورد و بینیش کاملا کج می شد. بعد کلی باهم صحبت کردن و زمان گذاشت و هیچ هزینه ای هم بابت جا انداختن نگرفت. بدون بی حسی ، بی هوشی ،تامپون، درد. پسرداییم که گفت درد خاصی حس نکرده اصلا. خلاصه خواستم یکم درباره ی تبحر دکتر یزدانفر بگم. و اگر کسی یه موقع می خواد بینی شکسته جا بنداره، روز سوم بعد از ضربه بره پیش دکتر یزدانفر.عالیه. امیدوارم مفید باشه. :))))))
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا، چه جالب، بنده خدا پسر داییت، فرصت نکرده عکس العمل نشون بده.... اینجا هاست که تجربه و مهارت یه دکتر خوب معلوم میشه.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
درود بر همه یه توصیه به همه دوستان بعد عمل سعی کنید بیخیال باشید هر چی بیشتر مسئله رو جدی بگیرید دماغتون زشت تر میشه از ما گفتن بود :) یعنی هی جلوی آینه و جاهای مختلف بینی تون رو بررسی نکنید نسترن: اتفاق خاصی رخ نمیده ولی تو رو خدا اینقدر با این بینیتون ور نرید هی نرید جلو آینه کج و راستش کنید بزنید به رگ بی خیالی خودش اکی میشه احتمال زیاد اگر دیگه بهش دست نزنی چیزی نمیشه ولی بخیه معمولا جذبیه و جذب میشه دیگه بهش دست نزن آقای ببخشید و سایر دوستان: من با مجلسی عمل کردم مجلسی به درد دوستانی میخوره که موافق بینی طبیعی هستن همونطور که دوستان گفتن نوک بینی رو اگر گوشتی و یا غضروفی باشه، گرد و کمی بزرگ ( یعنی گرد ظریف نه ) درمیاره البته ناگفته نماند بینی اولیه خیلی مهمه هر دکتری ناراضی داره از قیصری و شیروانی و ملتجی و.... گرفته تا اون دکتری که با 900 تومن عمل میکنه :) یه پیشنهاد خیلی دوستانه: وقتی قشنگ مطب گردی کردید یه دکتر رو انتخاب کنید و دیگه به هیچ سایتی سر نزنید و به حرف کسی گوش ندین فقط شما رو از عمل عقب میندازه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانی، مرسی بابت توضیحاتت، و نکته آخرت کاملا موافقم، بعضی از دوستان انقدر مطبای مختلف رفتن که هر کدومو انتخاب میکنن پیش خودشون میگن شاید اون یکی بهتر باشه و این پروسه هی تکرار میشه، به شوخی شده قضیه رد کردن خواستگارا و هی اینو با اون مقایسه کردن و وقت تلف کردن.( به خانومای محترم تاپیک خدای نکرده برنخوره)
آقا ببخشید حد اقل دو هفته قبل از عمل نباید از آسپرین و داروهای که حاوی آسپرینن استفاده کرد. حد اقل دو هفته قبل از عمل از مصرف نیکوتین (دخانیات )اجتناب کنید. ویتامین c و غذا های سالم و خونساز قبل عمل توصیه میشه.
دکتر علیرضا موحدی: اول اینکه مطبش خیلی سطح پایین بود با اینکه تو میرداماد بود. منشیشم یه آقایی بود که تا جاییکه من متوجه شدم برادر دکتره. یه نمونه 2 ماه و نیمه دیدم، خوب بود، طبیعی طبیعی نبود، یه کوچولو نیمه فانتزی بود. تنفسش مشکل نداشت. خوشگلبود. کلوملاش برش نخورده بود. پره هاشبرش داشت اما داخلی تا نیم سانت خارجی. کامل نبود. ورم زیادی هم نداشت، اما هی ماساژ می داد می گفت به دکتر که گفتم ورم داره گفته اینجوری ماساژ بده. تنها مشکلش این بود که یکم قرمز شده بود بینیش، حالا نمی دونم بخاطر ماساژ دکتر بوده یا چیز دیگه. به غیر ازون مشکل خاصی نداشت. از نیم رخ و روبرو خوب بود. یه نمونه 10 ساله اومد که سره بچش کوبیده شده بود به بینیش، بینیش شکسته بود اومده بود ترمیم کنه. چون شکسته بود چیز خاصی دستگیرم نشد، اما به خوبی قبلیه نبود. زیاد جالب نبود. معمول بود و قوس داشت. یه نمونه ی 2 سال و نیمه بود، که اونم پره هاش برش خورده بود، سوراخای بینی زباد جالب نبود. یکم تو سبک دکتر یحیوی بود. قوس تمیزی داشت. مشکل تنفسی نداشت. عکس قبلشو دیدم گوشتی و بزرگ بود. خوب جمع شده بود. یه نمونه ی دو ماه و نیمه بود که خوب بود، یگم ورم داشت. اما بالای سوراخای بینیش خط داشت. هر دو طرف. اما در کل خوب بود. فقط چند بار صدا داد بینیش اما می گفت مشکل تنفسی نداره. فس فس نمی کرد. یه نمونه ی دو ماه و نیمه ی دیگه هم بود که گوشتی بوده، اما خوب نشده بود. بینیش هنوز هم پهن بود. ارتفاعش کم بود. تیغشم پهن بود. عکس قبل عملشم دیدم گوشتی و پهن بوده. اما اگه عمل نمی کرد بهتر بود. اصلا خوب در نیومده بود. ورم داشت. سوراخای بینیش کوچیک بود زیادی. با ورم فوق کوچیک شده بود. خلاصه خوب نبود. ناراضی بود. رفنم تو، دکتر اصلا شبیه دکترا نبود، یه جوری بود، خیلی بد معاینه کرد هنوز بینیم درد می کنه. گفت گوشتی نیستی، خوب می شی. قوس می دم. نوک بینی رو می برم بالا. پره هارو اگر نخوای برش نمی دم. 7 قیمت داد. کلینیک شفق توی یوسف اباد عمل می کنه. زیاد وقت نذاشت. 25 تومنم ویزیت گرفت. من ازش خوشم نیومد، دیگه بیخیال شدم. قیمت:7 با کلینیک. عمل هم بسته هم باز و گاهی هر دو برش. ویزیت 25 تومن. سبکش نیمه فانتزی شبیه کارای سایت یحیوی. سوراخای بینی یه کوچولو خوشگل نیست و یکم نامتقارن. قوس تمیز و تیغه یه تیکه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نترس نسترن جون من 20 -30 روز بعد عملم با دوستام رفتم بیرون اینقدر خندیده بودم جای یکی از بخیه های داخلی پره هام باز شده بود (تو خونه متوجه شدم) یکم کرم الیز زدم خودش درست شد ! تازه تو میگی خونم نیومده. بی خیال با بااااااااااااا
بچه ها میشه نظرتونو در مورد دکتر رجب شیروانی بدین لطفا عکسای سایتش قشنگه و تر تمیزه ولی یه جورایی انگار فتو شاپه کسی میدونه سبکش چیه ؟ کار خرابی داره یانه؟ قیمتش چتده؟ لطفا هر چی میدونید بگین؟؟
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
دوستان آزمایشهای قبل از عمل چی هستند؟ میشه از یه دکتر عمومی بخوام واسم یه آزمایش کامل بنویسه که با جواب برم پیش دکی و یه دفعه وقت عمل بگیرم؟ من وقتم خیلی کمه و نمیتونم یه روز برم ویزیت یه روز برم واسه آزمایش یه روز برم واسه عمل!!!!مرسی از راهنماییتون...
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
2810