سلام به همگی. امروز خیلی اتفاقی قسمت شد برم مطب غلامرضا احمدی (: حالا شرح مطب گردی: مطبش که سر راست بود و راحت پیدا کردیم، ساعت 4:30 رسیدیم که 6 نوبتم شد. تقریبا 11 تانمونه دیدم، 2 تاش گچ داشتن که هیچی معلوم نبود، 5تاشون چسب داشتن که زیاد معلوم نبود اما رو پره ها هیچ برشی نخورده بود و هیچکدوم کبودی نداشتند، 3 تا کار سه ماهه دیدم که هنوز ورم داشتن اما به صورتشون میومد، یکیشون که خیلی خوب بود، یه کار چندساله هم دیدم که شوهرشو آورده بود (تو گچ بود هنوز) بینی خودش اصلا افتادگی نداشت و به صورتش میومد و عیبی توش ندیدم. درکل بنظرم سایز بینی رو کوچیک نمیکنه، عروسکی و فانتزی هم که اصلا انجام نمیده، کجی و نامتقارنی ندیدم و همگی راضی بودن و میگفتن مشکل تنفسی نداریم. یکیشون که میگفت من دوستم پیش دکتر عمل کرده و خیلی خوب شده بینیش شبیه بینی ابی بوده
اما دکتر خیلی خوب جمش کرده (((((: . کلا 3 تا از نمونه ها مرد بودن که یکیشون تو گچ بود 2تاشونم چسب داشتن و زیاد نمیشد قضاوت کرد اما چیزیکه معلوم بود اصلا بینیشون کوچیک و فانتزی نبود. حالا میرسیم به خود دکتر (: خیلی مهربون و باشخصیت، مسن. منو که معاینه کرد گفت باتوجه به نوع بینیت و بیس صورتت و پوست بینیت کیس خیلی مناسبی برای عمل هستی (: که بسیار شاد و مسرور شدم از گفته ی دکتر. البته هرکی منو میدید میگفت خیلی خوب میشی اما وقتی دکتر گفت خیالم راحت شد. بعدش گفت غضروف نوک بینیت در رفته و انحراف داری و در کل سه تا عمل شی (همزمان) اما آخرش صاحبه یه بینیه ظریف و شیک میشی و 100% بهتر میشی (: . هزینه ی عمل هم چون میخواستم آخر خرداد عمل کنم گفت 5 تومن میشه. درکل بنظرم دکتر احمدی برای کسی که بینیش بزرگه و میخواد کوچیک شه مناسب نیست ولی برای اوناییکه بیس بینیشون کوچیکه و دنبال یه بینیه طبیعی و شیک هستن خیلی دکتر خوبیه. عملش هم بستس، تو کلینیک عمل میکنه، منشی هم نداره و ویزیتشم رایگانه.