در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
معصومه من عکساتو دیدم، تیغه بینیت به اندازست ، کمی هم باریک ، انقدر دنبال بیشتر باریک شدنش نباش، ممکنه واسه سلامتیت و تنفست مشکل درست شه، همنقدر که ی بینی ایراد نداره و به اجزا صورت میاد عالیه دیگه ، مگه قرار اون وست صورت از بینی ی چیز غیر متعارف بسازیم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صبا جون الان این کوفته قلقلی که دیدن نداره ، خیلی خیلی خیلی ورم دارم بینیم گوشتی بود دیگه ، منم که اصلا رعایت نمیکنم ، امروز دکتر خیلی از بینیم راضی بود گفت خیلی خوب شده فقط ورم زیاد داری ، اما فعلا با این ورما خودم دوسش ندارم ،اما کلا از مدلش راضیم تا ببینیم این ورما بره چی در میاد
بچه ها کسی می دونه یزدانفر چه روزایی می شینه؟ پسر داییم با صورت رفته تو آسفالت، بینیش در رفته. می خوام بره پیش عمو یزدان جا بندازه. هزینه ی جا انداخت بینی چنده؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها در مورد ورم تیغه که چندین بار داره بحثش پیش میاد این ورم در واقع جاییه که استخون شکسته شده و استخون هر نقطه از بدن که بشکنه ، بدن برای ترمیمش "کال" استخوانی تشکیل میده. این ورم در واقع همون کال هستش که به مرور زمان گاهی تا ٢ سال طول می کشه تا رفع شه. از طرفی خیلی از نمونه هایی که به ترمیم نیاز پیدا می کنن به خاطر اینه که بعد از سالها این قسمت از بینی تحلیل میره و قوس بینی بیش از حد میشه. خیلی از کسانی که بینیشون قوس وحشتناک داره، از اول اینطوری نبوده ورداشتن قوز یکی از آسونترین کارهای رینوپلاستیه. پس هیچ دکتری نمیاد کارش رو به خاطرش خراب کنه نهایتا هم اگه قوزی باقی بمونه با یه سوهان کشیدن تو مطب میشه درستش کرد
بچه ها کسی می دونه یزدانفر چه روزایی می شینه؟ پسر داییم با صورت رفته تو آسفالت، بینیش در رفته. می خوام بره پیش عمو یزدان جا بندازه. هزینه ی جا انداخت بینی چنده؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)