2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
فران آخه من زیاد گیر نمیدم به اینجور چیزا :)) کجی ندیدم شاید شماها چون خیلییییی دقت میکنین میفهمین. صبایی نمیدونم راستش اما کلا تو جراحی بینی نیمرخ خوب درمیاد. ای خدااااااا انقدر گیر ندیدن بابااااا جووووون :)))
27 اسفند. نادریان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فران این عکس دومیه خوبه هااا. دکترش کیه؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
tactful جونم چرا در؟؟؟ نمونه ها بد بود؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
tactful جون ، هزینه سی تی اسکنات چند شد؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
آره Tactful جون. بگو کی رفتی. چند تا نمونه دیدی؟ چند وقتشون بود؟ چه جوری بودن؟ مرسییی عزیزم
هفته پیش رفتم. سی تی اسکن با بیمه شد حدود 90 هزار. یک کم کمتر. اطهری روبروی جم. تمونه ها بلا اثتثنا قوس دار و تمام نوک بینی ها دراز. 2 نفر خس خس تنفس. آخه تو رو خدا یکی به من بگه کی تمیز و متقارن و طبیعی کار میکنه. خاص احمدی رفتم. نمونه نبود . فردا قراره برم. ازش چی میدونین . بگین تو رو خدا . دیگه وقت تدارم . شمارش معکوس رفتنمه .کمکککککککک کنین
ما خودمونم سرگردونیم.
Tactful کدوم دکترا رفتی تا حالا؟ چه سبکی میخوای؟؟
بچه ها یه چیزی بگم فقط. رفتم پیش قیصری . نپرسین چند و چه جوری بود . .... فقط اینو فهمیدم الزاما هر کی با کلاس تره مطبش یا هزینه عملش بالاتره .کارش بهتر نیست. من فقط سامی رفته بودم و علامه . به عکس های سایت سامی اعتماد کردم. همشم تو دلم میگفتم که چقدر شما ها علاف میکنین خودتونو هی برو این مطب اون مطب تا نمونه ببینین. اما ثابت شد بهم که مار باید از تزدیک دیده شود. والسلام
من بینی بسیار کم کار دارم .با پوست نازک . بینی استخوانی . و به قول دکترا علامه ، خاص احمدی و قیصری صورت ظریف که باید بینی طبیعی شیک داشته باشه ...(حالا شیکش خودش تعریف داره که نمیدونم چیه ... باز طبیعیش مفهومه) به جز اینا سامی هم رفتم . یکی بگه این خاص احمدی چه جوریه ایها الناس
2810