2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015402 بازدید | 66527 پست
سلام. بچه ها یه چیزی یکیازم سوال کرد واسه خودمم سوال شد! چرا این مییکروتاچ واسه مردا ساخته شده؟ بچه ها شما موهای بینیتونو چیکار میکنین؟ بعد از عمل موها رشد نمیکنن؟ موهای بینیتونو میزنین؟ عایا؟
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اریایی ممنون برای توضیحات کامل و جامعت...مرسی که وقت میزاری تا این تاپیک به اون هدف اصلیش که راهنمایی دیگرانه پیش بره...امیدوارم دیگران هم نوشتن اسپم ها رو کم کنن،و هر پست مطالب مفید داخلش به چشم بخوره،همه دوستان از جمله خودم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
اره کتی جون می شناسم. واسه بینی های خیلی بزرگ خوب نیست. فامیلم پیشش عمل کرده 2 ماه پیش. پرکار بود جالب نشد. اما واسه خانوما ، نیمه فانتزیش خوبه مثنکه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نیلپر خانومام میتونن استفاده کنن. من قبل عمل با موزن تمیز میکردم ولی الان نمیدونم چیکار کنم. چون میچرخه داخل بینیمم کلی بخیه اس میترسم اونارو بکنه یکی بگه بعد عمل چجوری موی داخل بینی رو تمیز کرد؟ چند وقت بعد عمل؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آریایی و انجل. من عکستون رو ندیدم. میشه باز بزارید پلییز؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
والا من پیش فرهنگ اصلا نرفتم چون شنیده بودم کار استخونیش خوبه، از این فامیلامونم چون از بینیشون خوشم نیومده بود و دوستم نداشتم قبل عمل بفهمن میخوام عمل کنم نپرسیده بودم، بعد عمل سر بحث وا شد که گفتن با کی عمل کردن. هر دکتری کار خوب و بد داره ولی دو نمونه ای که من دیدم با اینکه میتونستن خیلی خوب شن ، جالب نبودن
اریایی مبارکه بینی قبل عملت چجوری بود؟ ییعنی گوشتی بود یا استخونی؟ ایرادش چی بود؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
اگه کسی اواخر خرداد عمل کنه و اواخر شهریور عروسیش باشه تو این مدت کبودی و ورم صورتها از بین میره؟!
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
آریایی جان مبارک باشه خیلی ورم بینیت کمتر شه و همونطور ک دلت میخواست طبیعی شده فرناز ورم ک نمیره اما کبودی چرا.
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
کبودی ها تو ۳ ماه اگه رسیدگی شه قطعا میره،البته با اطلاعاتی که من از رو نت خوندم، اما ورم بینی نه...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
کبودی ها تو ۳ ماه اگه رسیدگی شه قطعا میره،البته با اطلاعاتی که من از رو نت خوندم، اما ورم بینی نه...
2810