در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم...
حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که:
کجا میرویم ؟؟؟؟
بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فداتم دوست جونم آره ب خدا درونتو درست کن ظاهر تاثیر داره اما نه آنچنان ک فکر کنی. عزیزم ایشالله ک شما هم نتیجه خوبی بگیری.خواستی عمل کنی بهم خبر بده یادم نرفته چقدر کمک کردی قبل عملم.عزیزی .توکل ب خدا کن حتما بینیت خوب میشه من برم بخوابم شبت قشنگ
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
سلااااام من بینیم 5ماهه شد هنوزم دوسش میدارررررر ولی یه سوال ؟ قسمت بالای بینیم روی استخوان یه برامدگیه خیلی کوچیکه که با لمس مشخصه و بینیه هرکسی که علیده دست زدم اون برامدگی هستش به دکیه خودم که گفتم گفت میدونی من چقدر رو اونجا غضروف کاری کردم ! منکه متوجه نشدم بازم...کسی میدونه چرا ؟؟؟؟ یعنی نمیره دیگه؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بینیه من دقیقا همونی شده که میخواستم .تنفس و بویاییمم عاالیه . فقط اون یذره برامدگیه فکرمو مشغول کرده ...آهان ضمنا نوک بینیم از همون اولم سر جاش بود و پایین نیومد ..یکی از دلایل انتخاب دکترم این بود که یه نمونه ی 10 سالع دیدم ازش نوک بینیش آخ نگفته بود
بچه ها 4 نمونه رو میخوام باهاتون در میون بزارم یه نمونه 2 ساله با غلامرضا احمدی دیدم خیلی خوب بود (البته میگفت دکتر دوست باباش بوده) زن عمو و دختر عمه ام هم با فرهنگ عمل کردن. دختر عمه ام 2 ساله که یه سمت بینیش فرو رفتگی پیدا کرد مجبور شد ترمیم کنه، الانم میگه بینیم قوس نداره اصلا میخوام باز رتوش کنم (بینیشم استخونی کوچیک با یه قوز کوچیک روش و یه افتادگی کوچیک زیرش) زن عموم هم یه ساله، اول که ورم داشت خیلی ناز بود بینیش کلی سنش رو پایین آورده بود ...الان که ورم رفته یه قوس سرسره ایی با یه نوک تیز داره انگار بینیش دراز شده سوراخ بینیاشم بدجور نمایانه گفت شاید دوباره بره عمل کنه بگه سر بینیش رو گرد کنن و.. اونم استخونیی و کم کار بود یه نمونه خیلی خوشگلم تو تاکسی از دکتر رضایی (پاسداران) دیدم ،عکس قبل عملشم دیدم گوشتی بود با افتادگی (ولی قبل عملم که رفتم مطب همه با چسب بودن نتونستم تصمیم بگیرم)