2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه من 5 ماه بینی ام رو عمل کردم هنوز پوست پوست هست... دیروز هم رفتم پیش یحیوی گفت بشور ... بعدش هم یه آمپول داد این دومین آمپول هست که داد بزنم... کسایی که عمل کردن چند تا آمپول زدن؟
samiiii عزیزمم من اون روز هم گفتم نمونه های سامی اصلا خوب نبودن....بسیار تیز ارتفاع نوک بینی ها خیلی زیاد و تنفسهای مشکل دار نادایا عزیزم منم از وقتی عباس زاده زو گفتی دارم بهش فکر میکنم اما بهت گفتم که زنگیدم گفتن تا اخر اردیبهشت مسافرته
سلام من که ناامید شدم کلا دکترا کاراشون پنجاه پنجاهه هیچ کس نمیتونه بگه این خوبه اون بده والا این دکتر هایی هم که اینجا معرفی میشن بچه ها یا شانسیه یسری خوب در میاد یا چمیدونم دکتر سر حال بوده اون روز خوب کار کرده
❤️
سلام به همگی بالخره منم تونستم بیام پست بذارم ، از جمعه که عمل کردم نمیشد پست بذارم الان یهو همینطوری اومدم شد بالخره منم با سجادیان روز جمعه ٢٢ فروردین عمل کردم
خدا جونم منو به آرزوم برسون
پاطی جان سه تا مطب داره تو کرج ، فردیس و سعادت اباد من سعادت اباد میرم ، هزینه رو هم ٤ قبل از عید اوکی کردم که ٢٠٠ تخفیف داد منشیش ، البته گفتن تا خرداد گرون نمیشه
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام مینا تو خودت من دریاب.میگم نادریان چند قیمت داد بهت؟مطبش شلوغ شده؟وقت عمل بهت کی داد که کنسل کردی؟ این قوزاییکه تو کارا نادریان میمونه بعد یه سال نمیره کم کم؟ نادایا شما راجع به این قوزاش نپرسیدی دلیلش چیه؟
عکس بینی صفحه 1709
2810