2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
مرسی مینا جون عمل خیلی خوب بود از اون چیزی که من فکر میکردم خیلی خیلی راحتتر بود اون روزم از شانس خوبم فقط من رو عمل داشت البته الان هنوز قالب رو بینیمه نمیشه نظری داد چطور شده امروز برش میدارم اما کلا من چون بینیم گوشتی بود احسای میکنم نوکشو خیلی خوب جمع کرده واسم خودشم میگفت خیلی رو بینیت کار کردم حالا ببینیم چی از آب در میاد البته الان خیلی خیلی ورم دارم مخصوصل پره هام چون چسب روش نیست
خدا جونم منو به آرزوم برسون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نادر بهم 5 و نیم قیمت داد ............نه خیلی شلوغ نیس.......معمولیه.....یه هفته بعدش ببهم وقت عمل داد در مورد قوز نمیدونم باید از بچه هایی که باهاش چندوقته عمل کردن بپرسی......اما من تو کارای چندسالشم این قوز رو دیدم البته نه همشون
کتانه جون این قوزا تو کار خیلی از دکترا هست ، فقط دلیل دیده نشدنش اینه که بقیه دکترا مثلا تا شش ماه کل بینی ورم وحشت ناک داره و این قوز دیده نمیشه.یا مثلا شما واسه دکترا دیگه باید تا دو یا سه ماه چسب بزنی ، اما چون نادریان زود چسبو ور میداره شما همه ورمو به چشم ایراد میبینی، مثلا دکتر منافی هم بینیاش ی قوز داره. من تو کار دکترا دیگه هم دیدم ،اینجا نمیگم، که برداشت بد نشه. به هر حال واکنش استخون به ترمیم بعد عمله و به احتمال زیاد بسته به زمان ترمیم استخوون میره عزیزم، تو نیمرخ سایر دوستان که با دکترا دیگه عمل کردن دقت کنی میبینین حتما. دکتر به من گفت نگرانش نباش میره.حالا دیگه نمیدونم.
ممنون صبا جون تحرکمو یکم بیشتر کردم احساس میکنم ورمام خیلی کم شده حس لب بالام خوبه حس بویایمم یجورایی وقتی تامپونم داشتم متوجه میشدم تنفسمم بعد کشیدن تامپون مشکلی نداره هر از گاهی بینیم یه کوچولو کیپ میشه نگرانی اصلی دیگه شکل ظاهری بینی که شنبه معلومه میشه دعا کنید انتظار ندارم با توجه به بیس بینیم عالی شده باشه فقط ایراد ترمیمی نداشته باشه واسم کافیه کبودی و ورمم با توجه به گفته دیگران گویا خیلی خوب بود ولی خودم احساس ورم زیادی رو صورتم حس میکنم امروز پنجمین روز عملمه
نسرین یزدانی شمارشم ٠٩١٢١٥٣٦٥٣٥ یکی از دوستای خانوادگیمون سه نفرشون پیش ایشون عمل کردن الن بینیشون خوبه اما بینی قبلشون خیای افتضاح بود ولی اگه برات جدی شد برو حتما نمونه کاراشو ببین عزیزم
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام من نمی دونم این قوزی که شما ازش میگید همینه که من دیدم یا نه اما یه چیزی هست محل اتصال استخوان به غضروف روی تیغه بینی همیشه یه نامنظمی ایجاد میشه که گاهی به چشم قوز دیده میشه با کم شدن ورم این نامنظمی به چشم نمیاد چون پوست تیغه بینی که نازکتر از پوست نوک هست و این نامنظمی رو در ظاهر جبران میکنه حالا اگه همینه که هیچ اگه نیست عکس بذارید منم ببینم
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
مینا فکر کنم شما گفتی باریک بین ناراضی داره چرا ناراضی داره؟ از چه نظر؟ من میخواستم وقت بگیرم گفتن ایران نیست میتونی با دکترای معتمدش ویزیت شی من برای ریزش مو و پوستم میخواستم وقت بگیرم بچه ها کسی دکترای معتمد باریک بین میشناسه ؟ میدونین کارشون چطوره؟

سلام بچه ها.من دیروز مطب سامی بودم.گفت هشتادتانوددرصدخوب میشی.خیلی حس اطمینان داد بهم.اومدم اینجادیدم میگین بینی هاش خوب نبوده مشکل تنفسی داشته.تیزبوده.خیلی نگرانوناامیدشدم دوباره :( من دوشنبه میرم نمونه ببینم مطبش.هرکی میادخبربده لطفا.نسترن جون میشه بگی چجوری میتونم باهات درارتباط باشم خصوصی یاتومطب ازنزدیک ببینمت؟البته دیگه یادم نیست کی عمل کرده باسامی اینجالطفابگین.ماءده جان دوستت باسامی عملکرد؟یادمه نوشته بودی مطبش رفتین
2810