2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
نمیشناسم. من اصلا مطب گردی نکردم. حال و حوصله اشم نداشتم. بار اول که برای ویزیت رفتم وقت عملو اوکی کردم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره رفتم ولی چون خیلی شلوغ بود بعد 1 ساعت اومدم بیرون.راستی sevil از کار ناصر محمد خانی چیزی شنیدی؟تو همون ساختمون گرمارودی هستش چند وقت پیش یه دختره رو دیدم بیرون گفتم کجا عملیده گفت ناصر دماغشم خوشگل بود 2500 هم میگیره
Sevil جان, آره عزیزم مال منم تورم استخون بود چون استخون هاى داخل بینى رو تراش میدن یا مال بعضیارو که قبل عمل کج بوده رو جابه جا میکنن, استخون هم تورم داره که این برجستگى ها مال همونه البته بعضى وقتا هم مال اینکه استخونتو خوب نتراشیده باشه, که الان برا نتیحه گیرى زود ایشالا مال شما هم از نوع اول
همونیکه جراح پلاستیکه روبروی واحد گرمارودی؟؟؟ نه نمیشناسم. روزی که من عمل داشتم 4/5نفر بودن که با حسینی اقدم اگه اشتباه نکنم عمل داشتن. یکیش قبل من رفت بعد عمل دیدمش ورم و کبودی نداشت حسینی اقدم یا حسینی مقدم دقیق یادم نیس. همچین اسمی داشت
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
Minas بینی من قوز و انحراف نداشت ولی دکتر گفت کلا بینی همرو اول میشکنن کلا تا استخونای بالا بهد روش کار میکنن!!!!!! حالا کلی خورده استخون و استخونای پله پله بالا و بغل تیغه بسمت گونه ها هستش. نمیدونم متوجه شدی کجارو میگم یا نه؟ خیلی ناراحتم ولی. چون کم کار بود انتظار یه بینی خیلی خوب رو داشتم. بنطرم بینی اوناییکه پر کار و کج و قوزدارو.... داشتن بهتر از من شده بود!!! والا
آره sevil جان میدونم کجا رو میگى من خودم 2 بار رینو کردم, و میدونم حس اینکه میگى من یه انتظار دیگه داشتم ولى اون نشد یعنى چى من الان از بینیم راضیم ولى اولش که اینطورى نبود, تازه بعد 7 -8 ماه حس کردم بینیم خوب شده برا همین میگم الان اصلا خودتو ناراخت نکن چون واقعا الان بینیت اون چیزى در واقعیت قرار بشه نیست
آررره دخترررک نه تنها من بلکه مامانم هم از وقتی من عمل کردم به دماغ ملت دقت میکنه میگه این عمل کرده این نکرده :))) امروز واسه اولین بار بدون چسب رفتم بیرون البته تا 9 اردیبهشت باید بزنما
9 اسفند دکتر سجادیان
بچه ها به غیر از سامی. کی دیگه نوک دماغ رو مکعبی در میاره؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
مینا سلام. میدونی به غیر از سامی. کی دیگه نوک دماغ رو مکعبی در میاره؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810