2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
وای شامانا جون منکه نامزدم همش بهم میگه خوشگلی کلی تعریف میکنه اگه بفهمه من دارم دمبال دکتر زیبایی میگردم خفم میکنه تازه قصد پروتز سینه هم دارم نمیدونم توهم خود زشت پنداریه دیگه
دلم فقط آرامش میخواد... 
وای شامانا جون منکه نامزدم همش بهم میگه خوشگلی کلی تعریف میکنه اگه بفهمه من دارم دمبال دکتر زیبایی میگردم خفم میکنه تازه قصد پروتز سینه هم دارم نمیدونم توهم خود زشت پنداریه دیگه
دلم فقط آرامش میخواد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا مد چیه خب احساس میکنم اینجوری قیافم خیلی بهتر میشه تا جایی هم که بشه میخام خیلی طبیعی ظریف باشه که مشخص نباشه تازه بینیم هم اصلا دوس نداشتم فانتزی بشه کاملا طبیعی خاستم نمیخام کسی بفهمه عمله
دلم فقط آرامش میخواد... 
ن بابا مد چیه خب احساس میکنم اینجوری قیافم خیلی بهتر میشه تا جایی هم که بشه میخام خیلی طبیعی ظریف باشه که مشخص نباشه تازه بینیم هم اصلا دوس نداشتم فانتزی بشه کاملا طبیعی خاستم نمیخام کسی بفهمه عمله
دلم فقط آرامش میخواد... 
آره با نادر عمل کردم ... آمپول میزنه ورم میکنه زشت میشه تا یه مدت ولی کم کم خوب میشه والا من قبلا اینجا خیلی عکس گذاشتم ... ولی الان کسی رو نمیشناسم ترجیح میدم نزارم من خیلی وسواس دارم رو بینیم واسه همین از نظر خودم پرفکت نیست و کلا ایراد داره ولی به غیر از یکی دو نفر وقتی بینیمو با بقیه مریض های نادریان مقایسه میکنم خداروشکر میکنم که مث اونا در نیاورده
2810