2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میناااااااااا جان فداااااااااات

هم چینی گفتی دماغت فلانه که من گفتم چه بینی پرکار و پر عیب و ایرادی داری

نمی گم ایراد نداره و خوب دراوردنش آب خوردنه

تو فقط باید بری پیش یه دکتری که نوک بینیتو خوب جمع کنه و دستش تراز باشه
همین؛)))
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مائده جان اگه میخواستی 5 6 هزینه کنی که با دکتر فتح سامی نمیتونستی عمل کنی . چون قیمت پایه ایشون پارسال 7/5 بود +950 کلینیک + 200 هزینه ی آزمایش .........
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من چیز خاصی درباره ی صحرایی نمی دونم.
شنیدم طبیعیه کاراش.
همه ی کاراشم شنیدم خوب نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها شماها درباره ی دکتر علیرضا موحدی چیزی می دونین؟
بچه ها چرا من هروقت می گم علیرضا موحدی همه جیم می شن؟؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها مرسیییی.حالا چه کار کنم؟ با اون مدل بینی که گذاشتم کی در می آره.سامی شنیدم قوس می ده که دوست ندارم.کار تمیز و شیک.....سامی هم فکر کنم 8 اینا بشه؟؟؟؟ دختراا کجا برم