2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015698 بازدید | 66529 پست
بچه ها امیدوارم بهترین انتخاب و داشته باشی تا بهترین نتیجه بگیرید اینم بگم که این تاپیک فقط جنبه معرفی دکتر ودیدن کارشون با کاربرای اینجاست

بعداز انتخاب 2-3 دکتر ونشستن 2-3 تو مطبشون تصمیم گیری کنید وبعداز انتخاب نهایی 4-5 مطب برید تا با خیال راحت وقتتونو

بگیرید وفقط به حرفای مریضا وکاربرا ی تاپیک گوش ندید بهترین دوست شما اول عقل وبعد چشمای شماست

برای تک تکتون بهترین نتیجه را ارزو میکنم وهمچنین بعد از عمل یک صبر ایوب یکساله را براتون از خدا میخوام

انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
دوستان خواهشن منو راهنمایی کنید.
من 29 سالمه و صورت لاغر و استخونی دارم و بینیم هم بزرگ و استخونی هستش .
کسی در مورد دکتر پور جبار (خیابان ولیعصر، خیابان شهید دستگردی (ظفر)،جنب رستوران حاتم، پلاک 348. ) اطلاعی داره ؟ یا کسی اینجا هست که پیش این دکتر ویزیت یا عمل شده باشه یا کارهاشو دیده باشه ؟
به نظرتون هزینه ی کل جراحی به طور متوسط الان چقدر میشه ؟
تا حدود 4 تا 5 میلیون شما چه دکتری رو پیشنهاد میکنید ؟ البته این ملاک خوبی برای تصمیم گیری نیست ولی من نمیتونم برم سراغ کسانی که حدود 10 یا بیشتر پول میگیرن و خیلی معروف هستن.
لطفا جواب ها ی منو بدید . توی تاپیک جراحی بینی (ثانویه) که هر چی میپرسی هیچ جوابی داده نمیشه و فقط قربون صدقه ی همدیگه میرن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای Saeed:
من دکتر پور جبار نمی شناسم.
هزینه ها از دو ملیون هست تا 20 ملیون.
تو دکترایی که اینجا بچه ها باهاش عمل کردن تا نرخ ،6،5 تومن
دکتر فرهنگ، دکتر سجادیان، دکتر نادریان، دکتر حامد عباسی، دکتر کامیابی، دکتر محمد صادقی، دکتر بشارتی زاده، دکتر میترا علامه.دکتر مجلسی و ....
شاید هم یکی، دونفرشون رو رنج 6 و 7 باشن، من حضور ذهن ندارم.
گرچه الان نرخ بعد از عید تفاوت کرده.
سبک این دکترا خیلی با هم فرق می کنه.
همه شون بینی آقایون رو به خوبی بینی خانم ها در نمیارن.
اما با توجه به اینکه بینی مردونه می خواین، به دکتر فرهنگ و نادریان و محمد صادقی و بشارتی زاده سر بزنین.
ولی این خود شمایین که باید دکترهای مورد نظرتون رو گلچین کنین. مطب گردی کنین و طبق کیفیت نمونه هایی که می بینین و سبک مورد علاقتون تصمیم نهایی رو بگیرین.
اینها فقط یک سری اسم هست که با توجه به نرخ مد نظر شما گفتم که تا اونجایی که من می دونم،مشکلاتی مثل استفاده از غضروف مصنوعی، عدم ساپورت بعد از عمل، نارضایتی شکایت گونه ندارن.
امیدوارم کمکی بوده باشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بله،دکتر حجت رو می گن خوب هست،

من هم خودم ندیدم.

مشاوره ی رایگان دارن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها من از شیراز می خوام بیام.اینجا گبج شدم آخه چقدر از مجلسی بد وقت گشتن هم ندارم. نادریان و خیلی شنیدم کی عمل کرده باهاش؟سبکش چه جوره.من طبیعی می خوام.تو این مایه ها./.بیش کی برم؟؟ :))))) ناراحنم نمیتونم انتخاب کنم.کمکککک