در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من بینیمو با سرم شستشو میدم باز داخلش تمیز نمیشه. یعنی ترشحات و لخته ها چسبیدن به بخیه های داخل اونا اصلا بیرون نمیان. ببخشیدا فقط همون محلول سرم میریزه بیرون در ضمن بدتر کیپ میشه. همه اینجوری میشن یا من اشتباه دارم شستشو میدم؟!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سویل منم همین مشکلو داشتم بعد که به دکترم گفتم با یه چیزی شبیه موچین خودش برام لخته ها رو در آورد بعد یه اسپری بهم گفت بگیر اسپری روغن کنجد که باعث میشه توی بینی خشک نشه چون سرم نمکی خودش باعث خشک شدن میشه حالا شما هم از دکترتون بپرسید ببین چی میگه
بچه ها من میخوام شروع کنم واسه ارشد بخونم به نظرتون از کی میتونم مطالعه کنم و سرم رو پایین بگیرم؟ الان یک ماهه عمل کردم پایین گرفتن سر روی فرم بینی تاثیر منفی میزاره؟
سلام دوستان سال نوتون مبارک من یه مشکلی دارم تقریبا نزدیکه دوماهه عمل کرد البته هنوز کامل دوماه نشده چندروزه قسمت استخونی بینیم تحساس میکنم قوز درومده دکترم دید گفت التهاب تیغه است خوب میشه کسی بود اینجوری شده باشه؟ واقعا خودبخود خوب میشه؟ اصلا چرا اینجوری شد؟ توروخدا جواب منو اگه میدونین بگین قوزش جوریه که اگه کسی