2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامان نونو . من از همون روزای اول گوش پاک کن میکردم تو بینیم. وااااای یعنی خراب میشه؟؟ البته به دکتر گفتم اینطور ی تمیز میکنم اشکال نداره؟ گفت نه!!
الان بخیه های داخل شل شدن . یعنی بخاطر دستکاریه؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
من بالای تیغه بینی و بین ابروها و بالای ابروهامم ورمه.سفت شده. اینا هم میره؟؟
برای کاهش ورم دیگه چی بخورم؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سویل طبیعیه بخاطر سوهان کشیدن وگذاشتن غضروفه تازه برای من تا 4ماه بعداز عمل هم دوطرف بینیم نزدیک چشمام هم

ورم داشت

برای کاهش ورم هنوانه اصلا نمیخوری همینطور طالبی باقالی موز خرما بادام نمک غذاهای تند نخور البته هیچ دکتری رژیم غذایی نمیده دکتر خودمن هم تا 3هفته گفت رعایت کنم ولی من خودم تا 6ماه رعایت کردم ونتیجشو دیدم بچه های قدیمی یادشونه من چی کشیدم

چای سبز با عرق نعنا عا لیه روزی 2-3 لیوان بخور

اب گرم وبخار ورمو زیاد میکنه شبا قبل از خواب ی قرص جوشان بخور ویتامین3 خوبه

دیگه بقیه صفحه بعد
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
موجی دکتر عارف ومن قبل عملم 2-3 بار مطبش رفتم کارش اگر فانتزی میخوای خوبه ولی یک ایراد بزرگ داره که پره های بینیشو خوب در نمیاره پره های بینیش هم پهنه ومدل سوراخهای بینیهاشم از کلوملا بالاتره

سویل برو تواین صفحه شاید بدردت بخوره ومیتونی از دکتر کلانتر هرمزی سوالاتو بپرسی

http://www.pezeshkonline.ir/index.php?ToDo=ShowIndexContent&Ref=Q&TagID=7564

مامان نو نو جون منم رفتم مطبش غیر از سه تا عمل شده کسی رو ندیدم. من ترمیمی هستم نمیدونم از �س ترمیم بر میاد یانه. من فانتزی میخوام. البته اینم بگم دو تا از عمل شده هاش اومده بودن ترمیم کنن. یکیشون میخواست فانتزی تر کنه اون یکی هم نمیدونم چه ایرادی داشت البته به ما نمیگفتن اما با هم حرف میزدن من فهمیدم
موجی بنظرمن عارف برای ترمیم خوب نیست چون کاراش برای بینی خوب نیست بر عکس کارای سینه ولبش که عالیه

سامی هم خوبه ولی میدونم ترمیم دککترای دیگرو قبول نمیکنه من از کاراش خوشم میاد چون حس زیباشناسی قوی داره
من دوبار رفته بودم واز کاراش خوشم اومد ولی چون نوک بینیهاش مکعبی بود با سلیقم جورنبود ویکی دیگه هم ارتفاع نوک بینهاش زیاد ه

من از بینی الناز بعد از ترمیم تو تاپیک ثانویه خیلی خوشم اومد با بشارتی فانتزی عمل کرده عالی شده بنظر من بینی عسل هم خیلی خوبه به بشارتی هم فکر کن

توصیه های قبل از جراحی رینوپلاستی:
12 ساعت قبل از جراحی از خوردن و آشامیدن هر گونه مواد غذایی خوداری شود.
توصیه های بعد از جراحی رینوپلاستی:
روز اول استراحت کامل داشته باشید و از رژیم غذایی مایعات سرد استفاده کنید.
کمپرس سرد تا 48 ساعت اول (قبل از در آوردن تامپون ها) هر دو ساعت یکبار به مدت 20 دقیقه روی کبودیها و کمپرس گرم 48 ساعت دوم (بعد از در آوردن تامپونها) برای کم کردن کبودی وتورم به همان صورت استفاده گردد.
تا یک هفته استراحت نسبی داشته باشید ، از فعالیتهای جسمی زیاد ،ورزش کردن ،بلند کردن اجسام سنگین خوداری و بیشتر استراحت کنید.
استراحت به حالت نیمه نشسته واز دو عدد بالشت درزیر سر استفاده گردد و از پایین نگه داشتن سر به مدت طولانی خودداری شود.
داروهای تجویز شده توسط پزشک مرتب مصرف شود و از مصرف داروهای اضافی خودداری نماید.
از خوردن غذاهای سفت که به جویدن زیاد نیاز دارد خودداری و از غذاهای نرم و میکس شده استفاده کنید.
از فین کردن خودداری نمائید و در صورت داشتن ترشح یا خونابه با دستمال کاغذی نرم بینی را خشک نمائید.
از صحبت کردن طولانی و مکالمات تلفنی و فعالیتهای اجتماعی زیاد حداکثر به مدت دو هفته اجتناب کنید.
ازکشیدن سیگار به مدت دو ماه اجتناب و از مجاورت با افراد سیگاری بپرهیزید.
قبل از برداشتن گچ در صورت نیاز به استحمام ، از وان یا ریختن آب با ظرف روی بدن استفاده کنید. از دوش گرفتن جدا خودداری و زمان حمام کوتاه باشد و از گرمای زیاد و بخار اجتناب کنید زیرا موجب تورم بیشتر بینی خیس شدن پانسمانها خواهد شد.
حداقل به مدت دو هفته از خندیدن ، گریه کردن و حرکات اضافی صورت خودداری و در هنگام عطسه از دهان استفاده کنید.
دندانها را با مسواک کودک و نرم و با ملایمت مسواک کنید.
از دستکاری لب بالا و بینی خودداری کنید تا بینی دچار جابجایی نشود.
حداقل یک هفته از پوشیدن لباسهایی که دکمه ندارند و عبور آن از سر به سختی میباشد خودداری کنید.
حداقل به مدت دو ماه از آفتاب ، نورهای قوی ، گرما و حرارت اجتناب کنید ، زیرا موجب تورم بافتها میشود.
به مدت دو ماه از شنا کردن و سونا رفتن خودداری کنید.
حداقل 6ماه ازعینک استفاده نکنید . در صورتیکه عینکی هستید از روش اتصال عینک با چسب به پیشانی استفاده کنید. استفاده از لنزهای طبی بعد از کاهش تورم ، بلامانع میباشد.
تا6ماه از ضربه زدن به بینی جدا خودداری کنید . استفاده ازپمادهای ترمیمی فقط به دستور پزشک
درصورت بروز هر مشکلی باجراح خود تماس بگیرید.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب ، رعایت دستورات پزشک الزامی میباشد و تا بدست آمدن نتیجه نهائی بینی حداقل گذر زمان 6 ماه و حداکثر یک سال میباشد لذا با صبوری با پزشک خود در ارتباط باشید.بخصوص بعد از برداشتن گچ بدلیل تحت فشار بودن بینی احتمال دیدن بینی باریک و قلمی زیاد میباشد لذا برطرف شدن این موضوع نیاز به گذر زمان وزدن چسب بصورت مرتب تا زمان اعلام شده توسط جراح میباشد.