2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015862 بازدید | 66529 پست
فران جان واسه من تا یه ماه و نیم بود !!!!

آمنه جون نه! شکل نهایی شکل با چسب نیست! بعضی ها مثل روزی که قالب برداشتن میشن! بعضی ها هم نه!
بستگی به پوست داره! ولی حدودا بعد از دو هفته شروع میکنه به شکل گرفتن!!
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی حسی اش هر چی بهتر میشه اون حالتش هم درست میشه دیگه

بینی ات استخونیه؟؟

حداقل یه ماه لازمه تا چهره ات بهتر بشه ولی خوب خوب معلوم نیست بشه یا نه! بستگی به بدن خودت داره
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
Shiva جان, من 7سال پیش با مجلسى عمل کردم, واقعا افتضاح بود
با اینکه قبلش بهم میگفت بینیم برا عمل عالیه, ولى واقعا کارش بد بود
اصلا هم آدم مسئولیت پذیرى نیست. با اینکه انحراف داشتم وقرار بود اونم درست کنه ولى بعد عمل نه تنها انحرافم برطرف نشد بلکه مشکل تنفسیم بیشتر هم شد. از نظر ظاهرى هم که هیچى نگم بهتره
پارسال با سامى عمل کردم که خیلى راضیم, هم از نظر تنفسى هم زیبایى
بچه ها اینارو امروز انداختم . تو تصویر آخر مشکل بینیم و با فلش مشخص کردم .
تیغه ی سمت چپم بیرون تره . 3ماه و 21 روز از عملم میگذره .

قسمت قرمز تصویر آخر جای جوشه که از بین نرفته و قرمزه . خخخخخخخخخ
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سمانه بینیت خیلی خووووب شده . مبارکت باشه . کاملا متقارنه .
جوجو بینیت اوایل سربالاتر و قوسدار تر بود . کاملا جا افتاده و خوشگل تر شده . . من اولین بار عکسای تورو تو 1 سایت دیگه دیده بودم و با فتح سامی بخاطر بینی تو آشنا شدم و رفتم پیشش مشاوره . مبارکت باشه عزیزم.
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
فری نگران نباش فقط تا چند شب سخته و هی شبا از خواب میپری و آب میخوری چون دهنت خشک میشه . سختی دیگه ای نداره . فقط از دهان نفس کشیدن سخته .

فران جون مرسی . من قوز ندارم اما مشکل تیغه دارم فکر کنم چپم و کمتر تراشیده .