2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
دکتر داریونش آبرومند هم کارش خیلی خوبه خصوصا برای بینی های استخوونی ، من پیش اون عمل کردم البته مال من گوشتی بود خیلی راضیم و فعلا مشکلم با جای بخیه هامه که داره کم تر میشه، شما که استخونی هستید این مورد رو هم ندارید سبک کارش هم بیشتر طبیعیه
aghaye bebakhshid
شاید بشه نتی بعضی دکترای خرابکارو (نه همشون) شناختو (تاپیک ثانویه) کلا نرفت سمتشون ولی نمیشه دکتر انتخاب کردحتما یه وقت بذارید بیاید ایرانو... چون سلیقه ایه ممکنه بینیی که از نظر من خوبو ایده اله از نظر یکی دیگه خوب نباشه
بنظرم از مدیر تاپیک manip 30 کمک بخواید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فقط یه نکته بگم.
من شنیده بودم اگه بعد عمل پنبه الکلی بمالید دور چشم کبودی حداقل میشه.
منم سپردم به مامانم و دوستم که برام بزنن.
و کبودی نداشتم.
شاید به دردتون بخوره
27 اسفند. نادریان
سمانه جون دو ماع ولی من پنج ماهه بودم رفتم دکترم گفتش استخون بینیت هنوز خوب جوش نخورده نگفت عینک نزنا ولی خودم الانم ک شش ماه رد کردم با ترس میزنم از بس که از قوز مماخم بدم میومد میترسم دوباله برگرده
دلم فقط آرامش میخواد... 
دماغت چه مدلی بود
استخوانی یا گوشتی؟؟؟
هزینه عملت چقدر شده
بچه ها راستی یه سوال دکترایی که اینجا معرفی کردن همه حول وهوش 4 تا5 تومنه هزینه عملشون پس اون دکترا که 20 تومن و 30 تومن میگیرن خوب نیستن
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
سلام از پیشکسوتان امر جراحی بینی سوال داشتم کسی برای ترمیم تو مطب سوهان کشی کرده ؟ چطوری؟ ادیت شدید؟
5ماهه عمل کردم دکترم بینی مو دید گفت یه استخون رو تیغه بینیم جا گذاشته 2یا 3 ماه دیگه بیا مطب سوهان کشی..... ؟؟؟؟؟
نوک بینیم هم یه کم گرد بزرگ تو سوهان کشی مطب می شه درست کرد ؟ دکترم : رزینا بشارتی
2810