2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
دوستان من ۲۰ روز دیگه میام ایران واسه ۴ هفته،فکر میکنید میشه هفته آخر عمل و انجام دادو برگشت؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی از دوستام پیش دکتر عارف عمل کرده مثینکه مطبش جردنه بینیش محشر شده
اگر دنبال دکتر خوبین یسرم به عارف بزنین
البته من از بینیه خودم راضیم خیلی حالا امروز فردا میعکسم واستون
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
پویه جون تبریکککککک میگم بینیت خیلی خوب شده
پره هات برش داشته؟؟ چقدر سواراخای بینیتو خوب درآورده ... جای بخیه هم نداری ...من جای بخیه م افتضاحه ...
مث اینکه واخعا تهنای تهنام

نیم رخ قبل و بعد عملت خیلی شبیه منه ! البته بعدت خیلی بهتر از منه ولی متاسفانه اون قوز معروف رو تو هم داری ...دیگه مطمئن شدم نادر تو کم کردن ارتفاع بینی و سوهان کشیدن تیغه ضعف داره...
مبارکت باشه ایشالا به خوشی بو بکشی
نادایا منم عکس میخوام .... میخوام غصه ای نباشه که نخورده باشم ... تو هم رخ بنما تا ما تکلیف تنهاییه خودمون رو بدونیم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
مینا جون برو داروخونه بگو پنبه الکلی میخوام.
یکی دوتا نکته دیگه هم هست که بگم بد نیست.
یه پماد میدن بعد عمل میگن برنین رو بخیه من فکر میکردم بعد برداشتن گچ باید بزنم، نزدم. موقع بخیه کشیدن کلی اشک از چشام اومد. بمیرم برا خودم
اگه عطسه میکنین آنتی هیستامین رو قطع نکنین. من قرصم که تموم شد فک میکردم دیگه نباید بخورم قطع کردم. انقدددددددددددددددد عطسه کردم که نگووووووو. بمیرم برا خودم
هرکی تو دلش گفت تو چقد خنگی!!! باید بگم خودتییییی
27 اسفند. نادریان
صبایی همونجاش قوز داشت ! قوز دیگه ! میدونی چیه که؟ منظورم برامدگی روی تیغه ست ...
ما نادریانی ها دیگه تو قوز باهم تعارف نداریم راحت میگیم به هم دیگه ... پویه ناراحت که نشدی؟ هممون داریم خیالت راحت
ارتفاعش خیلی بهتر از من کم شده ولی به نظر من بازم جا داشت شایدم اون قوزایی که جا میذاره باعث میشه ارتفاع زیاد به نظر بیاد یا شایدم من حساس شدم ...
ولی رخ و سه رخش خیلی عالیه برای دوماه
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
مبارک پری خانم، میشه یکم از اتاق عمل بگی؟ چجوری بود؟ بعدش بهوش اومدی چطوری بودی و آیا درد داری الان؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مبارکت پری...گلو درد مال این لوله که کردن تو دهنت که زبونتو قورت ندی بعد وقتی می خوای بهوش بیای مزنن به گلو که ماهیچه ها گلو فعال بشن بتونی اب دهنتو قورت بدی...بعر از عمل وقتی مش تو بینیت چون شبا کامل دهنت باز زبونت مثل چوب خشک میشه..اصلا چیز سفت نخور من روز دوم از گرسنگی کمپوت آناناس که آوردن یه برش از خودشم خوردم که بعد یخیه هام چون چیز سفت خورده بودم خونابه ازشون اومد..پس تا روز سوم تحمل کن فقط سوپ بخور
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز
2810