2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
حسنا جون ممنون عزیزم دلیل انتخاب دکترم یکیش نمونه هایی بود که اینجا دیده بودم و دیگه ابنکه نمونه های تو مطب الیته من یدفه ای تصمیم گرفتم و بخاطر اینکه بچه کوچیک داشتم بخاطر موقعیت خانوادگیم واسه 3روز بعد و بطور عجله ای وقت عمل گرفتم و خداروشکر همه چی خوب پیش رفت و از بینیمم با وجود ورمایی که داره خیلی خیلی راضیم البته تا الان تا ببینیم بعد چی میشه خلاصه و مفید اگه بخوام بگم زیاد مته به خشهاش نراشتم و مطب گردی نکردم خیلی و اینکه هرچی بیشتر حساس باشی عملتم سخت ترو بی نتیجه میشه پس زیاد حساس نباش البته برو چند جا نمونه هم ببین ولی اگه یه بینیه خراب وسط یه عالمه بینیه خوب دیدی بیخیال اون دکتر نسو چون همه ی دکترا کار خوب و بد دارن
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توجه توجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه های عزیز

بعضی از عکسهای گالری دکتر کامران اکرمی، با عکسهای دکتر یعقوب افشار مشترک هست

لطفا در انتخاب دکتر دقت کنید!!

درست هست که دکتر یعقوب افشار در ترکیه مشغول به کار هستند، و دسترسی به ایران ندارند که قطعا همین موضوع باعث چنین سوءاستفاده ی کودکانه ای شده، اما شما بازیچه ی این تبلیغات آماتوری نشوید.

اما بنده با دکتر یعقوب افشار در ارتباط هستم و حتما به ایشون اطلاع خواهم داد. رابط خارجی ایشون هم در تبریز هستند و به سوء استفاده های اینچنینی رسیدگی می کنند.

جدا که جای تاسف دارد که عکسها از گالری برداشته شده اند و اسم دکتر اکرمی در زیر انها زده شده.

باز هم تاکید می کنم. در انتخاب دکتر دقت کنید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا من با دکتر افشار تو استانبول ویزیت شدم کارش عالیه.بیشتر مریضاش هم فقط نوک بینیشونو عمل کرده بودن که سرپاییه ونقاهت آنچنانی ی هم نداره ....اما به من گفت عمل نوک بینی به درد من که انحراف دارم نمیخوره
.
سلام بچه ها
من دماغم استخونیه، یکم قوز داره روش ولی مشکلم بیشتر با نوکشه یکم کشیدش و رو به پایین و تیغه اش بیرونه.یه ذره هم پلیپ دارم.به نظرتون راحته عملش؟شما چه دکتری پیشنهاد میکنین بدون توجه به هزینش؟مرسی اگه راهنمایی کنین
مرسی مهسا جان

مهشید جان اصلا" نمیشه پیش بینی کرد عمل راحته باتوجه به بیس بینی یا سخت

خود من بینی پرکاری داشتم همشم فکر میکردم چقدر باید درد و کبودی داشته باشم ولی وقتی عمل کردم خداروشکر درد نداشتم و کبودم کم شدم اما بخاطر انحراف ورم کردم

همه چیز بستگی به رسیدگی بعد عمل و اینکه بدنت چقدر قویه داره
قبل عمل تا میتونی از چیزای مقوی استفاده کن
سلام بچه ها،
بچه ها جون من دیگه الان داره سه ماه تموم میشه که عمل کردم از ماه اول هم کنتراکتوبکس رو زدم از حالت بینیم راضیم اما برشهای کنار پره های بینیم با وجود اینکه دوماه کرم زدم هنوز جاشون هست و این خیلی نگرانم کرده تقریبا میشه گفت دولبه شده کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟ کرم بهتری هست؟ با گذشت زمان خوب میشه؟
2810