2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام
سال جدیدتون، نو ...
خدا قوت میگم به منشی های دلسوز ، امیدوارم سالی پر از پورسانت داشته باشید
کاربرای عزیز ...دیدین ماه اول میایید غر میزنید میگید دماغم فلانه میگن زیر یه ماه اصن در موردش فکر نکن!برو 6 ماهگی درست میشه!
میرید ماه بعد میایید میگین دماغم نه تنها فلانه که بهمان هم هست، بعد میگن زیر دوماه اصن در موردش فکر نکن!برو 6 ماهگی درست میشه!
بعد میرین تو ماه 4 میایید میگین دماغم خیلی فلان و بهمانه ها ! میگن اوه اوه تو ماه 4 اصن حرف نزن کلا !! برو 6 ماهگی درست میشه!
اغا به نظر من اینا همش امیدواریه! هرچی هست همونه ! والا ما همه ی این ماه هارو گذروندیم به امید ماه ششم ! الان ماه ششم رو هم رد کردیم ولی هیچکدوم ازون معجزه ها اتفاق نیافتاد! نه دماغ سربالامون سرپایین شد نه ارتفاعش کم شد نه فرمش دلربا تر شد نه جای بخیه هاش درست شد ...
فقط اومدم اول سالی این پیام رو بهتون بدم که دماغ شما از آنچه در آینه میبینید زشت تر است!
روحتون شاد
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستگار جون انقدرام نا امیدکننده نیست من الان نسبت به ماه اول بینیم خیلی تغییر کرده
مال شمام حتما تغییر کرده ولی یادت نمیاد حتما
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی چسب میزنم صورتم جوش میزنه این بخاطر چیه؟؟؟

چطوری درستش کنم(پوستمو)؟؟؟چرب هم میشه.الکل میزنم و با صابون میشورم فرداش چرب میشه

هر کی در این زمینه میدونه بهم بگه
ارس جان جوش صورت یکی از عوارض بیهوشیه ربطی به چسب نداره ... منم پوست بینیم چربه چرب میشه ...

از داروخونه محلول شستشوی صورت کلیانس اَون aven بخر چربی پوست رو تنظیم میکنه عااالیه کلا همیشه با اون صورتتو بشور من که راضیم ازش ولی گرونه آخرین بار 53 تومن خریدم . خیلی هم غلیظه یه چیکه ش کلی کف میکنه .
9 اسفند دکتر سجادیان
نازی چک پ.خ
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
کاراش کلا طبیعی بود منشیش نیمه فانتزی بود خوشم اومد خودشم گفت شما هر جوری بخوای من واست عمل میکنم من چون کرجم ترجیح دادم دکترم بهم نزدیک باشه نمیخوامم زیاد حساسیت نشون بدم
2810