2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس چیکار کنیم؟ من لب پایینم قلوه ایه. ولی لب بالام باریکتره. وقتی خط لبمو بیرون میکشم خیلی خوشگل میشه لباااام.دلم میخواد لب بالام یکم حجم بگیره.تزریقم نه حوصله پیگیریشو دارم.نه دردشو میتونم تحمل کنم نه عوارض بعدشو
چیکار کنم؟
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
روغن نصف قرص هم زیادیه دیگه چه برسه به 3 تا!!!! چکه میکنه دیگه مگه چقد لب داره آدم !!

نیلپر دیگه یا باید عوارض و درد تزریقو قبول کنی یا با همون خط لب و رژ فرم بدیش ...
من دلم میخواد پلکمو بکشم دکتر گفت زوده واسه سنت . گفت بیا واست بوتاکس بزنم دُم ابروت ...
همه میگن بوتاکس چهره رو مصنوعی میکنه ...
9 اسفند دکتر سجادیان
من دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم خیلیم وقت ندارم مطب گردی کنم
دماغم خیلی کجه و استخوانیه
قیمت عمل هم اصلا برام مهم نیست
میشه خواهش کنم کمکم کنید
دلم میخواد کجی دماغم از بین بره و دماغم کاملا طبیعی بشه
خیلی از صفحات تایپیک رو خوندم اما زیاد کمکم نکرد فقط دکتر سجادیان رو دیدم زیاد تعریفش شده
اگه ممکنه کسایی که مطب گردی کردن دو سه تا دکتر خوب بهم معرفی کنن برم نمونه کار ببینم ممنونمم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
حسنا جون بینیه منم مشخصات مال شمارو داشت من پیش فرهنگ عمل کردم
مطب گردیم خیلی نکردم ولی از بچه های اینجا شنیدم کار سامی و سجادیانم خوبه بنظر من اگه قصد مطب گردی داری به این 3تا یسر بزن
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
عطیه جان اسلامی جو

حسنای عزیز برای انتخاب دکترت حتما" مطب گردی کن و ببین کدومشون خوبنو با سلیقت جوره.من خودم با دکتر نادریان قرار بود عمل کنم پیش سجادیان و یحیوی هم مشاوره شده بودم اما اخر با اسلامی جو عمل کردم و یه دفعه ای هم شد هیچ برنامه ریزی و ...نکرده بودم ولی از قبل میشناختمش (از دوستان و...پیشش عملیده بودن ).بینی من یه ذره قبل عمل بخاطر انحرافو شکستگی کج شده بود که حالا بهتر شده چون تازه عملیدم نمیتونم 100 درصد بگم خوب شده ولی بازم شکر

نیلپر تو تاپیک جراحی بینی ثانویه بچه ها یه کار خوب رو کشف کردن که با در بطری لباشون رو حجم میدن
2810