2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست
m&m جان نوک بینی به هی وجه افت نمیکنه چون من دوستم و همسرم عمل کردن و الان 6 ساله میگزره همون شکل اولیش مونده.

الهام جان دکتر برزنجی 6 تومن دستمزد میگیرن 700 کلینیک.
دکتر برزنجی . 28 /93/1. 100% راضی . رسیدگی بعد جراحی عالی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من اصلا منظورم به شما نیست بخدا کلی میگم ببین چون ما ها اگاهی کامل از روش های جراحی نداریم فکر میکنیم عمل جراحی بینی چه عمل سختیه من منکر تبحر دکترا نیستم ولی اگه یکم منصفانه نگاه کنیم واقعا هزینه یه جراحی بینی باید مثلا 18 باشه درصورتی که جراحی بینی یه جراحی ساد یه
اتفاقا پرسیدم محسن حجت یا حجتی دقیقا مطمین نیستم یاداشت کردم تو اینترنتم سرچ کردم اطلاع زیادی پیدا نکردم در موردش ولی خدایی من فرقی بین اون و عکسایی که از عملای گرون قیمت دیدم نتونستم پیدا کنم حالا خودمم قراره بعد تعطیلات برم پیشش
شاماناجون شما با سامی عمل کردی؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
دیدم عزیزم مبارکه خیلی ممنون از لطفت خیلی عالیو طبیعی البته من نمیدونم قبل عمل چجوری بوده؟؟اما فکرکنم پره های بینیتو دست نزده...البته الان ورم داره اما عالیه عزیزم
2810