2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016378 بازدید | 66530 پست
تو عکس کجیش مشخص نیست
بینی منم تا به تاس سوراخاش. اصلا بالا پایین و عقب جلوا ... و نوکشم کجه.
خواستم ببینم برا توام نوکش کجه که نامتقارنه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناری ما عکس میخوایم یالا ما عکس میخوام یالا
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
فران نمیشه. حقیقته. دماغمو دوسش ندارم دیگه :(
انرژی مثبت بدم و عوض کنم امضا مو صاف میشه مگه؟!!
انقدر +فکر میکردم که نگوووو. 1% هم احتمال نمیدادم دماغ کم کارم اینجوری شه!!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
سویل جون عکس نمیزاری؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نسترن جون آخه من یه ماه قبل تو عمل کردم. بعدم شما تاکید کردی خیلی کوچیک.. خوب هرچی دکتر بیشتر رو بینیت کار کنه ورمش بیشتره اینم که میگه دو سمت مشابه نیست واسه انحرافته منم سمت راستم که انحراف داشته کمی با چپ فرق داره.. فقط صبر کن ...
بچه ها میدونم کنجکاوید اجازه بدید بینیم کمی شبیه بینیه انسان بشه عکس میزارم.
کلا کارای سامی (غیر از استخونیا) پر ورمه ولی وقتی جا بیافته خوب میشه. من خودم با چشای خودم از اون نمونه هایی که بچه ها میترسن ازش (قوس زیاد نوک تیز) روز اول تو مطبش دیدم که یه ساله بود ولی تقریبا یه ماه بعدش که واسه یکی از فامیلاشون اومده بود مجدد دیدمش خیلی فرق کرده بود در واقع نصف اون نوک تیز ورم بود!!!
masoome21:

دماغش خوبه اما به نظرم فتوشاپم نرم افزار خوبیه و آرایشم کار خوبیه :)

ولی یه نکته ای هم که خوبه بدونی اینه که هر بینی به هر صورتی نمیاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
معصومه ، مانی هستم :)

نه اکیه ولی اگه بتونم فایل تاثیر آرایش روی بینی رو پیدا کنم دقیق تر متوجه میشید چی میگم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
خب اگه دوست دارید بگم زیاده منم میگم زیاده :)

ولی یه نکته

ببینید بینیش به نظر شما زیباست درسته؟ ولی همون قوس بینیش باعث شده پشت لبش زیاد به نظر بیاد