2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016378 بازدید | 66530 پست
کناره های پره ها و حد فاصل بین دو سوراخ بینی ( این ربطی به بد بودن یا خوب بودن عمل نداره بستگی به تکنیک عمل و نوع بینیتون داره )

من خودم تا 2 سال میرفتم :) بستگی به خودتون و دکتر داره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فران جان مشکل که فقط ورم و کبودی نیست. تا به تا.... کجه
یادمه زیر گچ هم بود نگاه میکردم حس میکردم کجه ولی بعد میگفتم توهمه.بعد که باز شددیدم بعله کجه!
امیدوارم که درست شه واز کج جوش خوردن بخیه نباشه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
اون برای همون حد فاصل بین دو سوراخ بینی یا به قول شما تیغه ی بینی هستش

اونایی مکه تیغه ی بینیشون شکاف داده میشه برای اینکه نوک بینیشون خوش فرم باشه و کج نشه روی تیغه ی بینی بخیه غیر جذبی میزنن

اتفاق خاصی رخ نمیده شما میتونی خرداد از ایران بری
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
sevil چقدر کج؟

من خودم یه مقدار بینیم کج بود با یه سری تمرینا دکتر میگفت خوب میشه اما انجام ندادم چون واسم خیلی مهم نبود

کج بودن قابل توجیح نیست چون اشتباه پزشک هستش اما میشه بدون ترمیم درستش کرد

کبودی هم 60% شاید دست دکتر باشه بقیش با بینیتون و بدنتون هستش

m&m:

بعد عمل یخ گذاشتی؟ یا نه؟

tabasom:
به این زودیا نمیره حداقل تا 2 سال باهاته
mahsa masi:

بسته به نظر دکتر داره

نظرات دکترها متفاوته

دکتر من گفته بود تا یه ماه چیز سنگین بلند نکنم

کلا دکترها هم نظراتشون متفاوته با هم
مانی تیغه و نوک بینی به سمت چپ متمایله کلا
در حالیکه قبل عمل بینیم صاف و متقارن بود
کلا پره ها و تیغه بینیمو برش داده دکتر وبخیه غیر جذبی زده بود که کشید روز 6ام
مثلا با چسب دستیارش درست میکنه ولی به محض برداشتن چسب انحراف کاملا محسوسه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××