2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016362 بازدید | 66530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یلدا جان اصلا نگران نباش.یحیوی کار گوشتیش خوبه.منم ب احتمال زیاد تابستون باهاش عمل میکنم.اصلا نگران اون قوز نباش.بیشتر مریضای دکتر دارن که من شنیدم برطرف میشه و ورمه.من یادمه از یکی از بچه های تاپیک شنیدم ک دکتر یحیوی اگه بعد از عمل حس کنه پره ها باید کوچیک تر بشه تو مطب پره هارو کوچیک میکنه.ارتفاع بینیت قبل از عمل زیاد بود؟ اگه زیاد بود واست کم کرده؟
آره عزیزم.من شنیدم با بیحسی تو مطب پره هارو کوچیک میکنه.6 ماه صبر کن بزار ورمات یکم بره اگه بعدش حس کردی پره هات بزرگه برو مطبش و بهش بگو راضی نیستی تا واست کوچیک کنه.ولی شاید وقتی ورمات بره و بینیت کوچیکتر بشه خودت حس کنی که اندازه پره هات مناسبه
یلدا جان مبارک باشه.باکی عمل کردی؟ چقدر هزینه ات شد؟ من بینی ام استخونیه میشه چندتا دکتر خوب بهم معرفی کنی؟
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)