2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016317 بازدید | 66530 پست
نسترن ننه ما یکم به سامی امیدوار بودیم که تمام امیدهامونو ناامید کردیییییییییییییییییییییی

نادریانااااااااااااااااااااااااااا شما بیایید یکم بگید باباااااااااااااااااااااااا

ایدا عمل کرد یا نه؟ با بهنام اکی شده بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسترن جون اوایلش همین طوری میشه آدم من دو هفته کامل گریه کردم الان دیگه عادت کردم ... دیدی ک من از اول چقدر غر زدم اما عادت میکنی ... خدارو شکر تو پوستت نازک مال من ک ضخیمه بیشتر تو ذوق میزنه... من اگه این تاری دیدم خوب شه انقد اذیت نمیشم کلافه شدم حسابی امروز بیشترم شده نمیدونم چی کار کنم دیگه...
18 اسفند دکتر شهریار یحیوی
نسترن جان تا 2 ماه سر بینی در حد 1-2 میلی متر پایینتر میاد مال منم اومد ، منم نگران این مساله بودم ...البته الان نگران اینم هستم کع همه صورتم شده دماغ !!! اینقدر که گندس!!! چیکار کنم به نظرتون ؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
نسترن بینی بعدعمل کلا یکم افت میکنه باید صبر کنی مطمئن باش اون طوری سر بالا نمیمونه مخصوصا از وقتی ک چسبو برداری مال منم روزای اول پشت لبم خیلی تو چشم بود... مثل سنجاب بودم الان بهتر شده یکم... مطمئن باش 6 ماه صبر کنی خیلی تعغییر میکنه اینا طبیعی
منم میرفتم حموم هر بار واقعا گریه میکردم بدجور تو ذوقم میخورد کاملا حستو درک میکنم ولی ب مرور بهتر میشه.مال منم با این همه ورم قوس داره...
یلدا عزیزم حتما میذارم الان با گوشیم نمیشه توام بذار منم خیلی دوست دارم ببینم بینیتو. من دکتر گفته هر روز چسبمو عوض کنم. تا برم حموم بیامچسب بزنم 2 ساعت بدون چسب بینیم اشکالی داره؟؟؟؟
سویل چک پ خ
یلدا جان آدرسی ک بت میدرو این جا کپی کن...
سویل جونم ققنوس جون نسترن عزیزم شما دیگه از منم حساس ترین بابا یکم صبر کنین ... ب خدا منم الان بینیم نا متقارن ورمم زیاد ی چیز افتضاح بینیم ازحالت روزا اولش دراومده از رو ب رو اصلا انگار ن انگار ک عمل کردم زشت و بی حالت شده... ولی باید صبر کرد دیگه ... این طوری نمیمونه که... ب خدا منم شبیه مایکل جکسون شده بودم الان یکم بهتره ولی بازم تو صورتم مصنوعی... تورو خدا یکم صبور باشین درست نشد شاید عیبامون با رتوش رفع شه و نیاز ب ترمیم نباشه اصلا... صبور باشین دخترا...