2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح روشن عزیزم بینیم یه روز کوچیکه مثل الان رو اعصابمه. بعضی اوقاتم متوسطه که دوسش دارم بعضی اوقاتم بزرگه معمولا وقتیکه از خواب پا میشم. در کل خوبه .از بینیه قبلیم که خیلی بهتره

الهام جونم نمونه های تویه فیس بوکشو دیدی؟؟؟ من عکساشونو دارم خواستی بهت میفرستم . توی مطبم نمونه های بهتری ازش دیدم. راستش عکسای سایتش زیاد خوب نیستن.
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
masoome21 جونم میشه عکستو بذاری. خیلی دوس دارم ببینمت البته قبلا دیده بودم میخام ببینم چقدره دیگه تغییر کردی
آخه من همونم بعضی اوقاتم (بدون چسب) حس میکنم خیلی زشت شدم. کپی بهنوش بختیاری شدم
بچه ها از وقتی چسب میزنم موها و صورتم خیلی چرب میشه. همش تولید روغن میکنه این چسب! برا شمام اینجوریه؟
لبمم خیلی خشکه
تیغه بینیمم کجه و داره بدتر میشه!
بخیه هم کلا باز شده جاش و جوش نخورده
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
ملیحه بهاری من هر چی دیدم نیمه فانتزی بود واسه همین بهش اسرار کردم طبیعی دراره ولی بازم از دسش در رفته واسه منم نیمه فانتزی با قوس ملایم کرده البته خداروشکر بینیم خوبه ولی به من نمیاد
البته دیروز توی مطب یه خانومه بود مرداد عمل کرده بود اونقدر ورم داشت خیلی طبیعی بود راستش اصلا خوشم نیومد
2810