2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
مرسی نازی جان .یعنی وقتی گچ داشتی سوراخای بینیت معلوم بودآخه دیروزرفتم مطب همه سربینیشون ازمن پایینتربوداوناهم گچ داشتن؟شماپمادبرای جای بخیه میزنی؟ازوقتی بخیه هارومیکشه بایدزد؟چه پمادی میزنی؟
مری جان اون حالتی که شما می گی، خط برشه نه جای بخیه.
که دکترایی که به روش بسته عمل می کنن و یا ، روش باز به اضافه ی جمع کردن پره ها ،برش یک سانتی از داخل به بیرون پره رو می دن.
که این خط برش می مونه معمولا. که وقتی جوش می خوره و جا می افته، حس می شه که فرم چرخش خط پره از اول همین طور بوده.
دبگه وقتی پره ها پهنه و در راستای گوشه ی داخلی چشم نیست، بهتره که برش داده بشه و جمع بشن.
خط برش هم با جای بخیه تفاوت می کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بچه ها

من تو مطب شیروانی، یه نمونه از دکتر ساریخانی دیدم. خوب بود. فقط یکم فاصله ی بینی و لب ها زیاد بود.

این خانومه خودش پیش ساریخانی عمل کرده بود و دخترش پیش شیروانی. خانومه که پیش ساریخانی عمل کرده بود بینیش 6 ماهه بود و دیگه ورمی نداشت. یه فرم معمول و نسبتا طبیعی .
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810