2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
M mچند وقته عمل کردی؟؟
دکتر یه پماد برای جای اسکار داد. ولی میخوام با تغذیه حلش کنم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای m&m جان شما ایا عمل کردید؟؟؟؟؟!!!!!وای خیلی طبیعیه خیلی خوبه.برا شما برش پره بود؟اگه اره پس چرا مثل من کشیده نشده!پره های کن قبلا از این کوچیکتر بود؛( مبارکه خوش به حالت شما تهران ٥/٥دادى من تبریز این همه اونم اقا رفته تهران نیستش!
عزیزم موهای صورتت مثل مردا کلفت بود؟برا منم ٤جلسه زیر بغل رفتم خیلی کم شده اصلا دیده نمیشه.تهران کجا رفتی؟
وای عزیزم از خودت و دماغت خیلی خوشم امد خیلی طبیعیه.منم واسه دکترم رو ٢تا دیده بودم البته ٢سال از عملشةن میگذشت طبیعی بود واسه این من رفتم گفتم طبیعی ولی قوس داده و جلو دماغم مثل توپه!؛(( نمیدونم همه میگن ورمه!
واسه من نه تامپون گذاشته بود نه صورتم کبود شده بود فقط ورم زرد رنگ بود وای خدا دعا کنید دیگه.
m&m پس از کجا برش زده؟
شادی جان شما شهریور عمل کردید؟الان با ماه اول دوم خیلی فرق میکنه؟همه میگن ٦ماه تا ١سال بعد فرمش نهایی میشه.نوک بینی تون ماه دوم با الان خیلی فرق کرده یعنی باد و ورمش خوابیده؟
m&m حالا بینیت ماه اولشه اینه بعدش مثل عروسک میشی فکر کنم؛)
2810