2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان کسایی که عمل کردن شماهام حسه منو داشتید که وقتی به مماختون دس میزنید حس میکنید انگار مماختون یه تیکه گوشت مرده اس. من چنین حسی دارم دس میزنم انگار مماخه من نیست
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
دکتر رجب شیروانی.

من دو نمونه بدون چسب دیدم عمل اولی. دو نمونه ترمیمی. یک نمونه عمل اول با چسب. یه نمونه مریض به نظر قدیمی.
ترمیمی ای که بار دومش بود خوب شده بود. بار اول با محمدی بود. حالا کدوم محمدی نمی دونم. 15 گرفته بود.
ترمیمی ای که بار سومش بود ، تنفسش افتضاح بود. ظاهر خیلی خیلی معمولی رو به بد. از داخل سوراخای بینی عمل شده بود. عمل اولش با دکتر ناظم و عمل دومش با دکتر حکمت بود. حالا این تنفسش خراب کدوم این 3 دکتره خدا داند.ازش 10 تومن اینا گرفته بود دکتر.
عمل اولی ها خوب بودن، بسیار خوب جمع شده بود بینی شون. اما عکسای سایت ملیح ترن. در کل خوب بود.
همه بدون ورم بودن. انگار نه انگار یه هفته ای و دو هفتهکای بودن. انگار 10 سال از عملشون می گذشت.
بعضی ها نوک بینیشون 5 درصد کج بود، که 2 نفرشونم یواشکی با هم اینو گفتن.
شیروانی که می گن واسه انحراف خوب نیست.فکر کنم بیراه هم نمی گن.

تازه جدیدا بینیاش ، یعنی نوک بینیاش حدود 5 درصد کجه. و از نظر تنفس همیشه عالی نیست ظاهرا. ابته من تو مطب فقط یه مورد مشکل تنفسی دیدم. که اونم ترمیم سومش با شیروانی بود .اونم از سوراخای بینی عمل شده بود.

و این هم بگم که برش روی پره رو از جای بدی می زنه.بیشتر هم جای برشش می مونه تا جای بخیه. اون که جای بخیش می مونه، صحراییانه.

اما خب اینم بگم، تو جمع کردن بینی گوشتی هیچ کس به گرد پای شیروانی نمی رسه.
و تو ورم نداشتن پرفکته.
من تو مطب نمونه ای دیدم که زیر چشماش هنوز زردی کبودی رو داشت، یکهفته بود عمل کرده بود، بینی قبل عملشم پهن و بزرگ بود، اما به جرات می گم که ورمش نزدیک به صفر بود.
.
در کل تو جمع کردن بینی و بدون ورم بودن، نمرش 20.
توی جای برش و بخیه، 15.
تو صاف بودن نوک بینی و برطرف کردن کجی، 16.
تنفس، مطمین نیستم حتما تحقیق کنین.
اخلاق دکتر ، معمولی و گاهی خوب. پولکی. باتجربه. منظم نیست.من نزدیک 2 ساعت نشستم تا دکتر اومد.
گچ رو به شکل سنتی می ذاره فکر کنم.
قیمت بعد از عید 16 ملیون. اگه بیشتر بدین خوشگل تر می شین.
تخفیف نمی دن .
نوع بیهوشی، موضعی همراه آرام بخشی عمیق.
منشی ، راپورت بده برای دکتر . بهش نزدیک نشین. سر عمل ها حضور داره. گاهی چسب رو اون میزنه. کلن ازش نگم بهتره!!!

در کل اگه بینی گوشتی دارین، پول زیادی دارین، می خواین خیلی تغییر کنین، حوصلتون زیاده، از بینی کوچیک و فانتزی یا نیمه فانتزی خیلی خوشتون می آد، با تحقیقات گسترده درباره ی تنفس مریضا و صاف بودن نوک بینی ، و مطمین شدن ازین دو مورد، گزینه ی خوبیه.

من تو مطب بهم عکس نشون داد، عکسا بهتر بودن . یعنی خوشگل تر بودن. شاید از لحاظ فرم، 20 در صد افت داشته. اما هنوز هم بینی عروسکی رو قشنگ در می آره.
تماااام
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا جون مطبش شریعتی-بالاتر از دو راهی قلهک- پ 1425 ط اول من طبیعی شیک دوست دارم چند بار تا حالا مطبش رفتم بمن 4.5 قیمت داد با 700 کلینیک البته تو این چند بار که رفتم چند تا ترمیمی هم دیدم نمی دونم اصلا بین نادر و بهنام بدجوری موندم

شامانا خیلی افت کرد بینی اش؟ یعنی الان بینی اش معمولییه یا داغون؟
دکتر کلانتر 6 آذر
آیدا جان
این نمونه از هیربد بهنام، الان 7 ساله شده بینیش.
زشت نشده. داغون هم نشده.
اما بینیه 4 سالش از بینی 7 سالش خیلی بهتر بود. یعنی تو این 3 سال که ندیدمش، حس کردم این افت رو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مینا جونی

از یزدانفر بگو یکم.

پلییییییییییز
من از یزدانفر زیاد نمونه ندیدم و لی از نمونه های توی کامپیوترش خوشم نیومد...........در ضمن اون حس اعتماد رو بهم نداد و حس کردم سایز بینی رو مثل برزنجی خیلی دست نمیزنه

منم برای همین حذفش کردم...............اما دکتر با تجربه ای به نظر میاد
2810