2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
نه من این کارو نکردم همچنان مثه ارایشگاه می شورم ..البته دکتر چیزی نگفته، به نظرم چون تازه گچو برداشتی این بار مثه همون حالت آرایشگاه موتو بشور بعد از دکتر برای ویزیتهای بعدی بپرس، کار از مجکم کاری عیب نمبکنه
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها

رفتم بیرون

یه دختررو دیدم

جیگرم طاقت نیاورد نپرسم ازش کجا عملیده،

مماخش ناناز بوداااااااااااا،صاف، قرینه، طبیعی، خوش فرم، سوراخا متقارن، پوستش برق نمی زد، عالی دیگه،

گفت دکتر قیصری!!!!! 17 ملیونه تا اونجایی که من می دونم.

یعنی خیلی می خواستم به دماغش ایراد بگیرم، (ایراد بنی اسراییلی ها چون در مقابل این دماغا که همش می بینیم بی ایراد بود)، میتونم بگم که یه کوچولو کم ارتفاع بود. خیلی کم البته. و اینکه عملش بسته بود و جای برش تو مسیر پره ها مشخص بود. دقت کنین جای برش نه جای بخیه. اما از بس ملیح و ناناز بود که آدم هیچی رو نمی دید دیگه. من اسکن بدبینانه کردم اینارو دیدم. خلاصه این که معنی دماغ رو تازه امشب فهمیدم!

یه خانومه دیگه هم بود اون پیش حق شناس عمل کرده بود. واللا یه قوس بدی داده بود دیگه دماغ نمی موند اگه یه کوچیک بیشتر قوس می داد. اصلا خوب نبود . یعنی اصلا 15 به بالا نمی ارزید. اون نمونه از قیصری رو دیدم گفتم هرچی پول بدی آش می خوری که سریع خدا مثال نقضشو نشونم داد.

جدا که بعضیاشون فقط ادعا دارن. آخه این چی بود از حق شناس! واللا انقدر ازینا تعریف می شه، آدم به چشماش شک می کنه!

در کل که زیاد غصه نخوریم که پولمون به اینا نمی رسه.
(البته قیصریه حناق شده تو گلوما)
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
یلدا میشه منم باهات بیام مطب یحیوی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام دوستان گلم
دخمل ناز جون
تا اونجا که من میدونم نوک بینیا سامی تیز تر از نادریانه ، ارتفاع تو بینیا سامی هم بیشتر از نادریانه، سامی دستش به کوتاه کردن طول بینی بیشتر میره، بینیا سامی یا خوشگل خوشگل خوشگلن ، یا عکسش. نادیان متوسط و خوب زیاد داره، پرهها تو بینی ها سامی باز تر ه.ی مدلم نادیان داره که نوک بینیو گرد در میاره، البته اگه ازش بخوای.ولی من تو کارا سامی نوک گرد اصلا ندیدم.کلا اگه اهل ریسکی و سنی کمی دارین سامی گزینه خوبیه. اما اگه محافظه کارین و بینی به ی قوس ملایم میخواین نادریان.
ملیکا من از موحدی کار دیدم یعنی می تو نم بگم بهترین بینی ای که دیدم از موحدی بوده و اینکه مامانم تا حالا به بینی عمل کرده ای نگفته خوب ولی به این بینی گفت عالی البته این دختره هم باباش دکتره زیبایی هم مامانش و باباش این دکترو بهش معرفی کرده بوده
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
دوستان من فکر میکنم اگه دکترتون به شما عمل بسترو پیشنهاد کرد بدونین ارتفاع بینیتونو کم نمیکنه ، چون واسه کم کردن ارتفاع بینی باید کلوملا برش بخوره.در غیر اینصورت یا کلوملا حالت افتاده و اویزون میگیره یا اصلا ارتفاع بینی کم نمیشه. واسه همین بینیها دکتر یحیوی از نیمرخ حالت کشیدهتری دارن به نظر تیز میان یا ارتفاعشون بیشتر نشون میده.
نادیا جون در مورد دکتر مجلسی اطلاعاتی داری به من بگی عزیزم؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
دکتر مجلسی واسه بینیها کم کار و استخونی مناسب تره، دکتر خوبو خوش برخوردیه. اما کاراش ورم داره تا دوماه خودش واست چسب میزنه ، از پرتز واسه بینیت ممکنه استفاده کنه، اگه بهش بگی نمیخوای اینکارو نمیکنه ، کار چندساله با قوسم ازش دیدم کار بدون قوسم دیدم، اگه نوک بینیت گوشتیه یا باید خیلی جمعو جور بشه ،سمتش نرو.
واقعا یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه تامپونو به سادگی می شه نذاشت و به قول خیلیا خطرناکم هست،

چرا اینهمه دکتر خوب هنوز می ذارنش؟

و چرا یه گروه کلا حذفش کردن و می گن مشکلی هم نیست؟

یکی منو توجیه کنه؟

هرچی فک می کنم سر در نمیارم!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810