2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست
بداخلاق نیست.ی خانومی توی اتاق بغلیم بودبایزدانفرعمل کرده بودمثلامیگفت یزدانفرمیری مطبش تاپشت سرت میاددرومیبنده واینا،سامی اینجوری نیست.ولی پرستارای کلینیک میگفتن سامی وقتی عمل داره مثلانمیذاره کادرش تاآخرعمل برن میگه بایداطراف مریض وقتی بهوش میادشلوغ باشه ولی دکترای دیگه مثلاکاردکتربیهوشی ک تموم میشه میگه برومثلامیگما.مثلافکرکنم دکتریزدانفربودمن نمیشناسمش ب چهره اومدتوبخش ب مرییضش سرزدولی سامی نیومدهرکدوم یه خوبیایی دارن دیگه.
مرسی عزیز.ایشالله شماهم با یه دکترخوب جراحی کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جان نیمرخت خیلی خوبه به نظرم، کاش زودتر ورما کم شه از رخ هم بذاری، اگه سامی حرف گوش کنه و همینطور بدون قوس دربیاره خیلی خوبه...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
سلام دوستان
من مماخم باز خورد به در و دیوار با نور موبایل توشو دیدم تیغه اش کج شده بچه ها یعنی قبلا دقت نکرده بودم ولی از وسط که تو رو میبینم یه طرفش سوراخه صافه یه طرفش توش باد کرده و نزدیک به همه

چیکار کنم ؟ تازه دردم داره . قیافش م تا به تا شده چسبم خودم نمیزنم باید بمونه تا وقتش بشه
فک کنم من کلا باید دماغم باید کج باشه
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
هیچی من میخواستم بلند شم دوست میخواست بشینه کله شریف ایشون با سرعت نور و با شدت خورد به دماغم دقیقا نوکش چسبید به بالای لبم واقعا حسش کردم
از دردشم دیشب خوابم نمی رفت قبلا به بغل میخوابیدم اذیت نمیشدم ولی دیشب حی میکردم از بغل آویزونه بینیم
من مراقبم به خدا بقیه مراقب نیستند
حالا چیکار باید بکنم ؟
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
فارینا جون حتما فردا برو پیش دکتر ...پشت گوش ننداز
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
یلداا،کی میری پیش یحیوی واسه ویزیت دماغت؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اینجا یه موقع مث حموم نمره شلوغه

یه موقع پرنده پر نمی زنه

دلمون گرفت خب
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
یلدا جان ، بله ، ممکنه کسی بینیشو عمل کنه و بزدگتر شه، اما دکترا یی که سبکشون اینطوره، مثل دکتر بیگی. نه یحیوی.
برای کم کردن ورم با تغذیه ی بدون کافیین، آب کرفس و سیب مخلوط، کم تر کردن ساعات خواب، نیمه نشسته خوابین پیش برو.
آمپول هم تاثیر داره، اما بدون رعایت این ها ورم برمیگرده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
یلدا ک جون چند صفحه قیل یه سایت معرفی کردم یه خانومی رو از زمانی که گچو برداشته تا ماه 10 اگه اشتباه نکنم عکس بینیشو گذاشته شاید بدردت بخوره، بعد هم در تحقیق که کردم اینا همه ورمه، اگه گوشتی باشی که دیگه بدتر ....پروسه بلند مدته عزیزممممم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
2810