در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
نه یکشنبه tactfulجان.رفتم میام کامل برات میگم چکارکرد.نترس من اینقدرترسیدم سامی اصلانگفت چه جوری میشه بینیم فقط همش میگفت خوب میشی وازاین حرفامثل من نباش ک بخاددلداریت بده نگه میخادچکارکنه این چیزااصلامهم نیست اصلاهم سخت نیست مهم مدل بینیته.من انحرافم شدیدنبودجای بدی بودبین دوتاچشم.من قبل عمل هم نمونه ندیده بودم زیاد ولی روزعمل خانومی ک قبل من عمل کردخواهرش ودخترخواهرش هم پیش سامی عمل کرده بودن راضی بودن یکیشون هفت سال پیش بود.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سامی به من گفت تا 80 درصد بهتر میشه ..آخه بینیم خیلی مشکل نداره . همه میگن 10 ملیون تو گلوت گیر کرده . اما یه قوز نامحسوس دارم و بینیم ظریفه . پیش علامه ام رفتم گفت پوستت خوبه !!! پوست حالا چه ربطی داره در این عمل i dont know !
خلاصه که بچه ها هیییییچیییی از این جراحی نمیدونم . فقط کرمش افتاده تو جونم . از طرفی هم میگم زیبایی صورت و مشکلات تنفسی چیزی نیست که براش چرتکه اتداخت ...
نازی جون و نسترن جون ارتفاع بینیتون رو کم کرد ؟ منم میخوام کمش کنه .اما قوس دوست ندارم
راستی نسترن جون توی سی تی اسکن نشون داد انحرافتو ؟ مال من همین معاینه که کرد گفت انحراف خفیف داری ولی معمولا به سمت بالای بینی که میره شدید تر میشه . 1 شنبه وقت سی تی اسکن گرفتم .
سلام نسترن و نازی جون مبارکه سلام tactful جان بچه هاپیش نادریان هم رفتین؟ میشه یه مقایسه بین نادریان و سامی انجام بدین.حس میکنم نادریان نوک بینیاش گردترن.کمک کنینمرسی عطیه جان شمام اگه اومدی میشه این سوالو جواب بدی؟ ممنون
نه سی تی اسکن نشون ندادسامی ب منم گفت انحراف خفیف داری شیروانی هم همینوگفت بعدعمل یکی ازپرستاراگفت انحراف بینیت خیلی جای بدی بودوسخت عملمم خیلی طول کشیدب همین خاطرالبته من یکم موقع بهوش اومدن بچه بازی درآوردم پایین نگهم داشتن ولی خوشحالم باوجودانحراف پیش شیروانی عمل نکردم.
عزیزممممممممم . فکر کنم نسخه مشابه منی .هه هه هه هه هه هه هه . خدا رو شکر که همه چی خوبه و امیدوارم که 100 درصد راضی باشی از سختی ای که براش کشیدی .بوووووووس