2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015494 بازدید | 66529 پست
اونایی که به دنبال بینی طبیعی هستن این پستو بخونن

راستش بعد از اینکه تو این تاپیک از دکتر عباس زاده حرف شد بنده رفتم ویزیت شدم پیشش!
قبل از اینکه با دکی حرف بزنم براساس حرف یکی از بچه های اینجا فکر میکردم فانتزی کار می کنه که البته کاملا غلط بود
دکتر سنش زیاده ولی قابل اعتماده
خوب و با حوصله توضیح میده
منو فرستاد یکم اونور تر از مطبش عکس گرفتم و قرار شد چهارشنبه عکسو ببرم پیشش تا برام روش طراحی کنه!طراحی با مداد نه با کامپیوتر!
بهم چندتا نمونه نشون داد که طبیعی و تمیز بودن و جالب اینه که بینیشون دقیقا همونی شده بود که خود دکتر با مداد طراحی کرده بودن!
اولش ازم پرسید چه بینی میخوای؟منم گفتم نمیخوام طبیعی باشه و ظریف و کوچولو میخوام!اونم خندید و برام حرف زد!سعی کرد قانعم کنه که بینی مصنوعی زیبا نیس که البته کاملا هم درست توضیح داد!
دوتا نمونه هم تو مطبش دیدم که یکی یه خانوم جوون بود که بینیش طبیعی و تمیز بود و یه اقایی که بینیش تو گچ بود و نمی شد قضاوت کرد!
در کل اگه یه بینی تمیز و یه دکتر قابل اعتماد میخوایین این دکترو تو لیست مطب گردیاتون بزارین!من با وجود اینکه نمیخوام پیشش عمل کنم ولی چهارشنبه حتما میرم که بینی مناسب صورتمو طراحی کنه چون ایرادای صورتمو خیلی قشنگ گفت که من از دکترای دیگه نشنیده بودم!
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Tactful جان. تو منو بوکوشتی با این نام کاربریت
هم چین جیگرم در می آد تا بنویسمش
:))))))

واللا من الان تو فانتزی کارا سامی رو قبول دارم
طبیعی معمولی هم کلانتر
نیمه فانتزی ای هم که پرفکت نیست و در دست تحقیقه ، یزدانفر.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
m&m جان عزیزم ممنونم تو با من زیاد فاصله نداره عملت ایشالا ورم امون می خوابه
فندق شکن و صبا جون مرسی از روحیه دادنتون چون اگه اینجوری بخواد بمونه دق میکنم
بچه ها من عکسمو بر میدارم با اجازتون
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
بچه هایی که به من ایمیل میزنین گلایه میکنین از اینکه چرا عکسمو زود برمیدارم شما هم جای من بودین شاید همین کارو میکردین ، هرکسی که فکر میکنه عکسم کمکی بهش میکنه ایمیل بزنه تا واسش بفرستم
اینجا بذارم زودی برمیدارم
بچه ها عمه ی من بینیش استخونی بود. قوز داشت یکم و نوکشم یکم افتادگی داشت.

پیش شباهنگ محمدی عمل کرده خوب و طبیعی شده.

پسر عموم هم پیش شباهنگ محمدی، انحراف داخلی و سینوس و پولیپ رو جراحی کرد.

جفتشون راضین.

واسه بینی استخونی کم کار خوبه به نظرم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من و فران فقط یه انتظار داریم؛

که دماغمون دماغ باشه نه منقار!!!!؛؛؛؛

خخخخخ

Just that

بچه ها شیروانی به من گفت دماغت شبیه طوطیه

خخخخخخخخ:)))))))))
Tactful
سامی نیمه فانتزیه سبک خود خود خودشه. ولی یه جور فانتزیه دیگه. ته شیکه. ارتفاع بینیاش نسبتا زیاده، نوک بینیاش بالاس، قوس اکثرا داره.
البته بگی طبیعی ، دیگه اینجوری در نمی آره.
در کل گفتم فانتزی رو.
2810