در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیروز رفتم تلقا رو دراوردم چقدر بزرگ بود.. دردش کم بود.. تنفسم بهتر شد دیروز. ولی امروز انگار اون سمتی ک انحراف داشتم ورمش بیشتر شده تنفسم از اون سوراخ کمتر شد. قابل توجه m&m هنوزم قاب رو بینیمه تا دو ماه گفت بمونه
ساغر جون تا اونجایی که یادم سمانه میگفت گوشتی هاش طبیعی هست ولی دکتر دقیق و حرف گوش کنی هستند ظاهرا من گذاشتم تو لیستم بهتره با سمانه 156 صحبت کنی ظاهرا خیلی از دوستاش با این دکی عمل کردن...دوستان این تبلیغ نیستااااااااااااااااااا........................................
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
مرسی نیلوفر جان از جوابات .... الان تو سایت نادریان عکساشو دیدم بعضی هاش گوشتی بودن . ولی گوشتی من در اون هد نیست که تو عکسا هست . از طرفی هم عکساش همه از نیم رخ هستن که نیم رخا معمولا واسه همه دکترا خوبن
ققنوس جون عزیییییییززززممممم سخت نگیر دیگه ، زندگیتو بکن بیخیالش شو خوب میشه به خداااااا ، من الان اگه این ورم تو بینیم بره هااااا دیگه بقیه ورما رو ول می کنم خودش بره ، نزدیکه عیده برو سرتو گرم کن به خریدو ایناا
من دیروز عمل کردم. وحشتناک ورم و کبودی داره. اصلا تغییر نکرده. بزرگتراز قبل شده. بینیم غضروفی بود راضی نیستم فعلا. با دکترم قبلش زیاد نحرفیدم. فقط 3کلمه گفتم بهش. بینیم از اولم ایرادی نداشت فقط میخواستم نوکش جمع شه که الان میبینم جمع نشده اصلا.
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××