2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
شامانا جون دماغ عقابی ندیدی عیب رو خودت میذاری مادر، یه نصیجت کلی برای نمونه دیدن رو نمونه های با چسب اصلا جساب نکنین ، خیلی متقاونه از واقعیتش
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه بار رفتم مطبش نمونه زیاد ندیدم ولی همه مدل دیدم مطبش طبیعیاش فوق طبیعین
قوس ملینا که ملایمه نیییس؟ به منم هی با انگشتش که رو بینیم میداشت که من متوجه نشدم چطوری میشه
شامانا بینیا زیادی سربالا نبودن امروز ؟tactful
جراحی زیبایی نوک بینی

عمل زیبایی نوک بینی Tip Plasty چیست؟

به عمل رفع اشکالات شکل نوک بینی Tip Plasty گفته می شود. افتادگی نوک بینی، پهنا، نامتقارنی شکایتهای می باشند در عمل زیبایی نوک بینی انجام می گیرد.

تکنیک عمل

در عمل استخوانهای بینی تنها بر روی تقسیم بندی وسط بینی و بافتهای سکتوما، تنها غضرفهای نوک بینی و بافت نرم انجام می گیرد. به دلیل اینکه تمامی کارها در داخل بینی انجام می گیرد به هیچ عنوان رد به وجود نمی آید. بینی از داخل بریده شده نخ بخیه های داخل خودبخود از بین رفته و به نوک بینی فلاستر مخصوص چسبانده می شود. بعد از عمل تامپون و اتل بکار برده می شود.

نوع بیهوشی

به صورت بیهوشی عمومی و یا موضعی می تواند بوده باشد.

مدت زمان عمل

بطور متوسط 45 دقیقه به طول می انجامد. بعد از عمل بهبود و شروع که کار در همان روز بوده و فرد می تواند ترخیص گردد و به کارهای نرمال خود بازگردد. باندهای اطراف بینی بعد از 3-5 روز باز می شود.

پرسش و پاسخ

بعد از عمل در نوک بینی افتادگی به وجود می آید؟

به شکل بینی که بطور دائمی آرزو دارید می توانید دست یابید

بچه ها این تکنیک الان تو ترکیه خیلی رواج داره.نمیدونم تو ایرانم هست یا نه خیلی هم هزینش کمه.البته به درد من نمیخوره چون انحراف دارم.....برای کسانی که امکان رفتن دارن خوبه من چند تا از فامیلام از جمله خواهرم اونجا عمل کردن وراضین .من هم عید میرم ویزیت شم ولی من به احتما ل 90 درصد به خاطر انحراف جزاحی اساسی میخام که اونجا شدنی نیست برام
از یه دکتر ایرانیم وقت گرفتم که کاراش خیلی طبیعی وخوشگله .نقاهتش در مقایسه با عملای ایران جزئیه ....
.
نادیه جون جالب بود برای بهبود نوک بینی بعد از عمل اصلی هم بکار میره به نظرت؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
با تجربه ها لطفا:
آیا اندازه بینی که با چسب و بدون چسب متفاوت باشه، میشه به با چسبه امیدوار شد؟ (چی گفتم)
آره ققنوس زن داییم 12 سال پیش عملیده بود و نوکش رو دوست نداشت رفت براش درست کردن ...ترکیه بیشتر نوکو درست میکنن...دماغای خیلی ظریف وکوچیک طرفدار نداره مثل اروپاییا دماغای محکم وحجیم والبته خوش فرم پسندیده میشه
.
سامی می تونه قوس نده.
ولی بستگی به صبحانه ای داره که اون روز می خوره.
خخخخخخخ
بچه ها من مطب شیروانی رو رفتمااااااااا
اما مطب گردی رو نوشتم همش پرید دیگه حال ندارم از نو بنویسم.
تو مطب شیروانیم تبلیغ شاهینو می کردم
خخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
یلدا بد به دلت راه نده دختر بینیتو عمل کردی خوشگلتر شدی حالشو ببر
تا اونجایی که من میدونم آلرژی ربطی به عمل بینی نداره یعنی انحراف نیست که بشه درستش کرد فقط اوایل عمل چون بینی حساس تره تشدید میشه وکم کم بهتر میشه بازم از دکتر در این مورد سوال کن حتما دارو میده
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
سلام

من امروز افتم از شر اسپیلینت و بخیه و اون لوله های تو بینی راحت شدم ولی آی اشک ریختم

ولی خودمونیما عجب تنفسی ،دست دکی درد نکنه.مماخم هم خیلی دوست دارم فقط حیف دکتی سریع چسب کاریش کرد