2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
یلدا منم ورم داخل بینیم یاد بود هنوزم ورم داره طول میکشه تا بخوابه اصلا نگران نباش روزی هم که برای اسپیلینت میری بگو معاینه کنه که خیالت راحت شه .نه کمپرس تاثیری تو ورم داخل نداره
فرینا جان من بینیم یه کوچولو افت کرده شایدم چون ورمم زیاده اینجوری حس میکنم ولی همهی بچه ها میگن بعد عمل خیلی کم افت میکنه که میگن رو صورت جا میوفته
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدا جان به همین راحتی در نمیاد طول میکشه تحمل کن ولی حتما هر روز شستشو بده
مرسی ویرگو جان
خدا کنه که نیافته من تا اردیبهشت حالا باید چسب داشته باشم که معلوم نیست الان
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
سلام بچه ها . دیشب رفتم دکتر سامی . از شانس من هر کی اومده بود بینیش بسته بندی توی گچ بود که نمیشد دید . برام سی نی اسکن داد و گفت انحراف دارم از داخل !! قیمت 8.5 داد هزینه کلینیک هم 950 . تازه بینی من استخوانی و کم کاره که توی مطب میگفتن چرا میخواین عمل کنین !!
آینه میده دستت و انگشتشو میزاره روی بینی و میگه این مدلی میشی . تا 80 درصد بهتر میشه . هر چی گفتم دکتر سر بینیم اینجوری میشه اونجوری میشه ؟ گفت تا اونجایی که بشه رفع تقص کرد اکی میکنم .

امروز رفتم پیش میترا علامه . خودش بسیار دکتر با اخلاقی بود. از سبک کاراش که خییییلیییی عروسکی وبا قوس زیاد بود.
بیشتر رفتم ببینم که نظرش درباره انحراف بینیم چیه که علیرغم اینکه از ظاهر بینی هیچ چی پیدا تیست ایشون هم سی تی اسکن داد و گفت خفیف انحراف دارم.

بچه ها یی که رفتین پیش سامی ، نظرتون رو بگین خواهشا . آیا پیش از عمل چیزی باید تاکییدی بهش بگیم ؟
از تجربیات مشاوره تون با دکنر سامی هم بگین لطفا.
سامی جون خودم.

شوورمو می گین؟

Tactful جان، تو هم با این کاربریت. آدم فک می کنه تو سفارت انگلیسه.... خخخخخخ

من بینیم عقابیه. نوک بینیم افتادگی داره. پوست بینیم نه نازکه نه کلفت.
سامی که همه ی بچه ها می دونن با من خیلی عصبانی بود می خواست بکشتم.
به من گفت 85 درصد خوب می شه نوک بینیت. همونطور با دست نشون داد، که مثل همه ی مدلاش قوس گذاشت با انگشتش و نوک بینیمو داد بالا خیلی.
7و نیم قیمت داد. 950 کلینیک، بیمارستان بهمن 1و نیم.
من تو مطب یه نمونه دیدم خوب بود از هر نظر. فقط پوستش یکم برق می زد. یه نمونه هم تو لابی دیدم، با چسب، خیلی خوب بود. پرسیدم گفت با سامی عملیده، چون بچه ی کوچولوش زده تو دماغش شدید اومده بود که چیزی هم نشده بوده. مماخای سامی محکمه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)