2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
بهستا راست میگه عطیه من تا دیشب سوراخای بینیم قشنگ تا به تا بود ولی دیشب که رفتم حموم چسبو اومدم باز کردم دیدم سوراخای بینیم به طرز عجیبی متقارن شده اصلا کلی ذوق کردم
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
بچه ها من احساس میکنم هیچ فرقی نکردم هنوزم گچ روو بینیمه ولی خوب میگم مگه این گچ چقد قطر داره ؟ :(( استخونم هنوز پهنه نوک دماغم گنده س . ااااااااه میترسم هش جلو آینه م . الان توو ماهواره یه فیلم از الناز شاکردوست نشون میداد همش بینی اونو با خودم مقایسه میکردم

بچه ها استخونم ورم میکنه ؟؟
9 اسفند دکتر سجادیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واقعا هیچ کدومتون بند نداختین تو این مدت؟
چرا کسی جواب منو نمیده؟

چرا لب بالا نباید حرکت کنه؟
تا کی باید اینجوری باشه؟
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
فرینا جان خیلی دلم میخواد کمکمت کنم ولی هیچ اطلآاعاتی در این مورد ندارم ولی نگران نباش با یه بار بند انداختن چیزی نمیشه سعی کن تا چهل پنج روزگیه مماخت از یه روش دیگه واس پشت لبت استفاده کنی عزیزم
mahsa masi : عزیزم اصلا نگران نباش منم همین فکرو میکردم الان 1ماه هنوز نشده باز داره بهتر میشه تا 1هفته پیشم فکر میکردم زیادی گنده شده اما 1شنبه رفتم برا چسب یکم خوابیده بود ورمم گفت بازم میخوابه باورم نشد محکم ماساژ داد کلی کوچیک شد گفت ببین اینه اینا همهش ورمه نهاییش باید این باشه
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
سولماز من فردا بالاخره خودم میرم حموم راحت میشم بعدش میرم مطب گپمو باز کنه . آخه میدونی من صورتم درشته واسه همینم ترسیدم زیاد کوچیکش کنه . حتی قبل عملم ازم پرسید چجوری میخوای مثل بز نگاهش کردم موندم چی بگم فقط اصرار داشتم به صورتم بیاد . همش میرم جلو آینه انگار دماغ خودمه . بغضم میگیره میترسم به مامانم اینا بگم . همش میترسم عید برم اینور اونور فامیلای فوضول و مزخرف هی بگن چرا گنده س یا چرا فرقی نکرده ؟؟!! اگه توو رووم هم نگن پشت سرم میگن منم روو حرف اینو اوون خیای حساسم زود رووم تاثیر میزاره ... دکتر گفت پوستت ضخیمه ورمات دیر میره انقد چایی سبز خوردم سرگیجه دارم میترسم میگم نکنه کوچیکش نکرده ؟؟ واااای خدایااااا کمکم کن
دلم میخواد زار زار گریه کنم ......
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام دوستان من الان از مطب دکتر اومدم دکتر گفت تیغه بینیت خیلی باریک شده ولی به نظر من اصلا باریک نیست. تیغه بینی ورم داره؟؟؟ منظورم این کناراشه خیلی پهن تر از قبل عملمه
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
iliay منم مثل تو کناره های تیغه ی بینیم پهنه ... :(((
سحر جون قربونت عزیزم مرررسی . سحر تو که تجربه ت بیشتره بگو استخونم ورم میکنه ؟ کناره های تیغه ی بینی استخونش ورم میکنه ؟؟ میتونم امیدوار باشم که ورمه ؟؟
9 اسفند دکتر سجادیان
بچه ها قبل از عمل حتما مواردی که مد نظرتونه بنویسین همراه خودتون ببرین چون موقع عمل آدم کلی استرس داره بعضی از مواردو ممکنه فراموش کنه بعداز عمل همش خودشو سرزنش میکنه
12اسفند دکتر همتی فراهانی