2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
وااااااااااااای سحررررررر قربونت برررررررررررم الهــــــــــــی مرررررررررسی عزیزم واقعا تعجب کردم کلی روحیه گرفتمو امیدوار شدم واااای مررررسی ایشاالا مال منم همینجوری بشه تاریخ عملت کی بود راستی ؟

:******بووووووووووووووووس
9 اسفند دکتر سجادیان
سحر جون خیلی قشنگ و طبیعیه بینیت عزیزم خیلی مبارکه...پره های بینیت متناسب با خوابیدن ورم اطراف بینی ات جمع تر شد؟نه؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم مهسای عزیزم ، مال تو خیلی خوشگلتر میشه فقط یه کم صبر داشته باش ، تاریخ عملم 15 بهمن 91

ققنوس جان ممنون عزیزم ، من پره های بینیم باز نشده بود به خاطر همین ورم نداشت نوک بینیم خیلی ورم داشت چون پوستش ضخیمتر بود ، پره های بینیم مال قبل عمله
بچه ها یه نقل قول برام جالب بود از تاپبک قبل گفتم شاید به شما هم روجیه بده:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=119519&PageNumber=102
شیما
+1

1390/6/23 11:36 ب.ظ

اماااااااااااااااااااااااااانت جونم...منم بینیم هم انحراف داخلی داشت هم انحراف بیرونی..دکترمم برام تلق نذاشته..حتی ازش نپرسیدم...چون گفتم انحرافو چه کردی؟>گفت زورمو زدم دیگه ببینیم چی میشه!!!منم سر بینیم بزرگه از نیم رخ همه هم میدونن چقدر شلوغ بازی دراوردو اما من تغیراتم از روز 15 به بعد کم کم تازه شروع شد!الان بهتر شده بینیم..فقط کارش بییییییییییییییییییییخیالیه....واقعا جواب میده وقتی که چاره کارت فقط صبره و انرژی مثبت...یادت نره خیلی از اتفاقات و پدیده ها با افکار منفی به کل تغییر میکنه و منفی میشه...اینو مطمنم....پس کار منو تو فقط مثبت اندیشیو بیخیالیه...منم مثل توام پس نترس...حله؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بچه ها من دیروز رفتم دانشگاه رودهن معدن بینی عمل کرده ها بود یه سریاشون عالی شده بودن از هر ده نفر هفتاشون عمل کرده بودن می خوام یه روز برم از همشون بپرسم با کی عمل کردن بعد خیلی راحت می تونم دکترمو انتخاب کنم
البته دانشکده معماریش
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
ریحانا جون الان تو هر مزکز خریدی هم بری همینه اما متاسفانه اکثر بینیای عملی از روبرو خوشگل نیستن وفقط نیمرخا قشنگه ودلیل رضایت طرف زشت تر بودن بینی قبلیشه .منم قبلا دقت نمیکردم ولی الان که کارم شده تحقیق این مساله دارم ناامید میشم ..دماغایی هم که میبینم خیلی خوشگل متاسفانه فابریک از آب درمیان..مگر معدودی کار قشنگ که نمونه هاشو تو دماغای قشنگ بچه های اینجا مثل فروزجون وسایر دوستان هم میبینیم ...که البته اون مدل دماغ هم اصلا به من نمیاد....فعلا تنها دکتری که امید بستم کوهستانیه .ببینم چند روز طول میکشه از اون ناامید بشم

چرا جدیدا همه عکساشونو برمیدارن.من دیر به دیر میام دیگه هیچ عکسی رو نمیتونم ببینم
.
سلام یلدا جونم مبارکه مماخه نو
پره هاتو برش نداد؟ واسه من میخندیدم تو صورتم پهن میشد و جمع کرده پرههارو
دکتر موقع عمل اگه بد باشه برش میده جمع میکنه حتما واسه تو خوب بوده
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
سمانه جان و فران عزیز مرسی از جوابتون
ولی واقعا چرا میگن نباید لب بالا تکون بخوره چه اشکالی پیش میاد مگه؟
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
مرسی از جوابت ویرگو جان
من قبل عمل بینیم سر بالا بود به سربالایشم دست نزده
امکانش هست افتادگی پیدا کنه؟
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
یلدا تو سایت دکتر تو فیلم آموزشی شماره ی چهار دکتر میگه اگه پره نیاز به جمع شدن داشته باشه از بیرون برش میخوره اگرم خود پره ها خوب باشه هیچ برش ظاهری نمیدم
بابت تنفست نترس من تا یک ماه یه سوراخ بینیم تا حد زیادی کیپ بود واز داخل زخمای وحشتناکی داشتم که به مرور زمان خوب شد اصلا نگران نباش فقط روزی چهار بارو شستشو بده تا باز شه
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی